Малките ски и сноуборд надежди в Боровец

0
 

Сподели

Shares

На 15 февруари, неделя, се проведе състезанието за купа „Чамкория Джуниър“ в Боровец. По трасето се спуснаха над 100 деца, любители на ските, както и най-малките скиори от местните клубове „Чамкория“, „Боровец“ и „Бороборд“, техните родители и поддръжници. Състезанието събра много зрители, които се забавляваха и бурно подкрепяха най-малките скиори и сноубордисти.

„Чамкория Джуниър“ в Боровец

Благодарение на „Чамкория Джуниър“ за пореден път имахме възможност да се убедим, че ските и сноуборда привличат все повече деца и младежи.

„Чамкория Джуниър“ в Боровец

“И в бъдеще ще подкрепяме подобни инициативи и ще осигуряваме база и възможности на повече деца да се докоснат до магията на ски спорта. Именно затова в последните десет години целенасочено спонсорираме всички местни детски отбори, даваме възможности на децата от детските градини и училищата да карат безплатно, участваме дейно в програми като „Научи се да караш ски“, за да можем да изкараме децата от класните стаи и да ги върнем обратно към ски спорта.”, сподели Спортният директор на “Бороспорт” Георги Кочов.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.