Наградите на ISPO 2015 (част 1)

0
 

Сподели

Shares

ISPO - най-голямото зимно спортно изложение

Всяка година най-голямото зимно спортно изложение в света – ISPO, присъжда своята Златна награда на различни спортни продукти. Представяме ви някои от отличниците за 2015-а в категорията Ски:

Лавинна безопасност
SAM – Safety Academy Mountain 3D
е образователно пособие, включващо цялата необходима информация за лавините, от която имате нужда в планината. С негова помощ научавате по интересен начин основите на планирането на преходите, управлението на риска и оценката на лавинната опасност. Пособието включва наръчник, пълен с обучителни задачи за потребителя. Реалните процеси по планиране на преходи могат да бъдат изпълнени по забавен начин, което прави разбирането им лесно.

Наградите на ISPO 2015
Снимка: ortovox.fr

Раници
Apex BOA Pack
съчетава иновативно използване на системата за затваряне BOA (със стоманени връзки и механична ролка) и отличното качество на изработка, предложено от Cordura. Раницата е многоцелева и може да бъде използвана в три различни формата. Освен системата BOA, предлага и сгъваем дъждобран, система за съхранение на мокри дрехи, която може да бъде откачена и отцедена от водата, джобове за лаптоп или таблет и документи, отделение за плавници и водонепромокаем джоб. Както разбирате, макар че е отличена в тази категория, раницата е много подходяща и за водни спортове.
Наградите на ISPO 2015
Маски
JULBO Aerospace
са първите зимни маски, функциониращи еднакво добре при изкачване и спускане. Системата SuperFlow елиминира неприятното замъгляване, като позволява плаката да бъде плъзната напред за по-добра вентилация. Дори и при това положение очите остават идеално защитени от слънцето.

ВИЖ ОЩЕ:
Интересна история за пионерите в очилата и маските за планина можете да научите от тук

Наградите на ISPO 2015
Снимка: julbo-eyewear.com

Каски
Sweet Protection AS Rooster Discesa RS
отговаря на новите стандарти RH 2013 на ФИС (Международната федерация по ски) за алпийски ски състезания. Разработена е в тясно сътрудничество с двукратния носител на Голямата световна купа Аксел Лунд Свиндал и предлага няколко уникални характеристики за безопасност, като в същото време е компактна и лека.
Наградите на ISPO 2015
Снимка: sweetprotection.com

Повече за ISPO прочетете тук.

ВИЖ ОЩЕ: И българските надуваеми снегоходки Small Foot са печелили награда от изложението

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.