Да раздвижим пръстите със Softshell Clawgear

0
 

Сподели

Shares

Изборът на ръкавици през зимата, често ни изправя пред дилемата – как да получим комфорт и защита от студ, вятър, вода без да загубим мобилността на пръстите. Типичните ски ръкавици са здрави и устойчиви, но не са удобни за боравене с предмети. По-тънките работни ръкавици пък не предпазват ефективно от студа и влагата.

Softshell Clawgear Gloves

Швейцарската компания Claw Gear предлага едно добро решение с ръкавиците Softshell, като комбинира най-съвременните материали в няколко слоя.

Gloves_Material

Повърхността е мека с висока водоустойчивост и дишаемост. На дланта, палеца и показалеца има кожени вложки, които осигуряват по-добро сцепление, дори и при висока влажност на въздуха.

Elements_Gloves

В областта на китката ръкавицата е снабдена със затягаща се лента. Материята от вътрешната страна е мека и приятна на допир. Softshell Clawgear е отличният избор за зимата, когато се нуждаете от пълната гъвкавост на пръстите, било при зимни преходи, опъване на палатка или лов.

Softshell_Gloves

Повече информация за ръкавиците Softshell Clawgear можете да намерите тук.

Магазин Camouflage.bg

Ръкавиците Softshell Clawgear, както и още много зимни атрибути можете да намерите в електронния магазин Camouflage.bg, както и във физическия, който се намира в София, ж.к. Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58.

Още от Camouflage.bg: Челник INOVA STS , за който можете да научите повече тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.