Трилогията на MILLET

0
 

Сподели

Shares

Френската компания MILLET, която надмина завидната възраст от 100 години, си позволи да се вдъхнови от легендите на миналото, за да създава екипировка за бъдещето. Тя пусна на пазара лимитирана серия TRILOGY, посветена на зимните изкачвания на трите северни стени на върховете Гранд Жорасе, Айгер и Матерхорн.

MILLET - The Trilogy Limited Series ™

Автор на алпинистката трилогия е Ерик Ескофиер, който през 1987 г. успява да достигне трите върха в рамките на едва 24 часа, соло. Зимният алпинист коренно променя стила и функционалността на планинското облекло, разработва първия алпийски костюм и разчупва традиционните планински стереотипи за цветове с тези на френския трикольор.

MILLET - The Trilogy Limited Series ™

Трите мистични, опасни северни стени и иновациите на Ескофиер, явяващи се предвестник на съвременната алпийска екипировка, носят вдъхновение за дизайнерите и технолозите на MILLET. Лимитираната серия, която те създават, се отличава с ергономичност и ефективност. Продуктите от The Trilogy Limited Series ™ са надеждни и удобни дори в екстремни планински условия. Не случайно MILLET е известна като любимата марка за алпийско оборудване на планинските гидове в Шамони.

MILLET - The Trilogy Limited Series ™

Колекция MILLET Trilogy съчетава в себе си топлина, комфорт, функционалност, красив дизайн и най-добрите технологии и материи: GTX Pro, Insulated GTX, Gore Windstopper, Softshell, Primaloft.

Три върха, три северни стени и три продукта от лимитираната серия TRILOGY:

MILLET - The Trilogy Limited Series ™
Яке TRILOGY GTX PRO JKT

Един от продуктите на специалната трилогия на MILLET е яке с GORE-TEX мембрана и, разбира се, цветовете на френския трикольор. То е подходящо за алпинизъм и други спортове на открито при екстремни метеорологични условия.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
GORE-TEX® Pro
Качулка със защитна козирка, проектирана да може да се носи каска под нея
Flex Comfort ™
2 водонепромокаеми джоба и още един джоб на гърдите за бърз достъп
Всички шевове са топлинно залепени
Тегло: 545 грама

GORE-TEX® Pro Shell е топ технология, която е изключително устойчива на физически влияния. Предназначена за занимания на открито при зимни, включително екстремални, условия. Подходяща е както за професионалисти, така и за любители и ентусиасти, за сериозни преходи и експедиции. Pro Shell е добър избор, когато искате да избегнете многото слоеве облекло и се нуждаете от свобода на движенията.

MILLET - The Trilogy Limited Series ™

Панталон ROC COMPOSITE WDS

Следващият лимитиран продукт от трилогията на MILLET е панталон с тиранти, изработен от WINDSTOPPER X Fast Stretch 3L материя. Тя предлага свобода на движението и изключителна устойчивост на неблагоприятни климатични условия.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Тъкани: WINDSTOPPER X Fast stretch 3L, GORE-TEX Khumba 3L
Технологии: Composit TM конструкция
Тегло: 0,650 kg
3 джоба с ципове
Оформени колене

Панталонът с WINDSTOPPER предпазва добре от вятър, дори в зимни мразовити дни. Тъканите, които са използвани при него по правят удобен и надежден за алпинизъм, зимен трекинг и други спортове на открито, в планината и през зимата.

MILLET - The Trilogy Limited Series ™

Раница 30 TRILOGY

Третият продукт от трилогията е алпийска раница в същата цветова гама. Тя е подходяща за технични изкачвания през цялата година. Раницата има характерна алпийска форма, два джоба с цип на капака и три инвентарника. Тя е снабдена и с държач за пикел FPP Ergo ™, компресионни ремъци и подсилени ски държатели. За да бъде още по-удобна, 30 TRILOGY на MILLET е направена с ергономични и термоформовани X-Lighter ™ презрамки и Trilogy LTD дизайн.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
N 210 D Honey Comb
N 420 D Velocity / N 1000 D Kodura
X-Lighter Обратно ™
FPP Ergo ™
Размери: 30 LH: 46 cm
Тегло: 1.040 кг

MILLET - The Trilogy Limited Series ™

Пълната гама продукти The Trilogy Limited Series ™ можете да намерите в магазин АЛПИ и на сайта Аlpibg.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.