В търсене на злато в Берингово море

0
 

Сподели

Shares

Злато в Берингово море

Новият сезон на поредицата „Злато в Берингово море“ на Discovery Channel е посветен на екстремните търсачи на злато под замръзналата повърхност на Берингово море. Животът за хората, които се прехранват с намиране и продаване на благородния метал в Номе, Аляска, не е никак лесен. Това обаче не ги спира да търсят злато на едно от най-негостоприемните места в света – дъното на замръзналото Берингово море под ледове с дебелина до 1,22 метра. Премиерният сезон на поредицата пренася зрителите в сковаващата реалност на „Злато в Берингово море” от 1-ви февруари, неделя, с начален час 20:00.

В новите епизоди пет екипа се захващат с предизвикателството да намерят злато под леда. За драгажния флот на Номе, ценният метал означава свобода. Тази година търсачите на злато са в търсене на Американската мечта и всеки е решен да надмине миналогодишния рекорд за добив на злато. Възможно ли е обаче екипите да оставят настрана личните си противоречия, да преодолеят арктичната обстановка и да се концентрират върху добиването на злато?

Злато в Берингово море

26-годишната Емили е сред водещите търсачи на злато, след като през изминалия сезон се превръща в успешен капитан. Тя успява да се снабди с нова екипировка и изключително скъпа техника за добиване на злато. Новата придобивка обаче е доста скъпа и Емили трябва да погаси сумата, която е взела на заем. Тя е твърдо решена да докаже, че успехът й като първата и единствена жена собственик на драгажна машина в Номе не е случайност.

Момчетата в отбора на Зеке са добре сплотени и не допускат Емили в своя кръг. Тя се присъединява към баща си Стив. След първото си неуспешно гмуркане, Стив предизвиква Вернон на бас. Вернон пуска гмуркач веднага. Едно от най-нервните момчета от екипа на Номе, Скот се връща с ново отношение към нещата. В следващия епизод Зеке залага на нови технологии, а след неуспешните гмуркания, Емили започва да оспорва авторитета на баща си. Тя също има вземане-даване с Шон, от когото се опитва да купи оборудване. Ще разберем какво ще се случи с героите от „Злато в Берингово море” всяка неделя от първия ден на месец февруари от 20:00 ч.

Злато в Берингово море

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.