Зимни Duster приключения

0
 

Сподели

Shares

Dacia – Duster Adventure Club

Клубът за приключения на четири гуми Dacia Duster Adventure Club направи своята първа проява. В нея не липсваха сняг, кал, лед и адреналин. Всички участници имаха възможността да тестват способностите на своята Dacia Duster по специален офроуд маршрут, подготвен от Димитър Илиев и екипa от Safety Driving Academy. В крайна сметка, всички преминаха безпроблемно терена и станаха част от първото съвместно Duster Club приключение.

Dacia – Duster Adventure Club

Офроуд преходът стартира от писта Бухово в посока връх Мургаш като участниците бяха съпроводени от Димитър Илиев зад волана на състезателния Dacia Duster, който взе участие на Balkan Breslau Rallye 2014. Всеки желаещ получи възможността да опознае състезателния Duster, както и да проследи демонстрациите му на снежната писта.

Предвидени са още три подобни събития за тази година. След преминаването по заснеженото и заледено трасе, идва ред на пролетното предизвикателство на Duster Adventure Club. То ще бъде обявено на официалния сайт на клуба dusterclub.dacia.bg.

Dacia – Duster Adventure Club

Duster Adventure Club е инициатива на Dacia България за създаване на общност на родните собственици и любители на Dacia Duster, в която те свободно да споделят опит и впечатления от автомобила. Форматът, който е лансиран успешно и в други държави, постави обещаващо начало и Dacia България обещава да продължи да го развива.

Dacia – Duster Adventure Club

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.