Започва втори сезон на Explore Bulgaria

0
 

Сподели

Shares

National Geographic Channel България за втора поредна година организира проекта „Explore Bulgaria“. Епизодите на втори сезон на предаването ще бъдат шест на брой, всеки с дължина 22 минути. Снимките на Explore Bulgaria ще бъдат през март и април, а излъчването на първи епизод в ефира на документалния канал е предвидено за 26 май, от 21:30 часа.

Explore Bulgaria

„През миналата година вдигнахме летвата много високо и сега ще ни се наложи, макар и трудно, да я надскочим. Обичаме творческите и професионалните предизвикателства. Надяваме се, че този път с по-голямата дължина на епизодите и с разнообразните изследователи, да реализираме много силен сезон.“, сподели продуцентът Мартичка Божилова.

Вече познатите лица на „Explore Bulgaria“ от миналата година Мая Стоилова, Георги Палазов, Надежда Карастоянова и Васил Попов, ще обикалят из България и ще показват още интересни места от страната. Към тях се присъединява момичето на Лотария България, Ванчела, която ще търси хората на България и ще се опита да разбере какви са мечтите им.

National Geographic Channel дава възможност и на зрителите да участват в поредицата. Тази година онлайн конкурсът „Стани изследовател с National Geographic Channel България“ има за цел да намери шестима българи с откривателски дух. Желаещите да се включат в конкурса „Стани изследовател“ могат да го направят на сайта на инициативата: explorebg.natgeotv.com от 19-ти януари до 19-ти февруари. Участниците трябва да качат свои снимки и да напишат мотивационно писмо, с което да убедят журито, че те са подходящите изследователи. След приключване на конкурса, от всички кандидатствали ще бъдат избрани 30-те, събрали най-много гласове. Те ще бъдат поканени на интервю и от тях ще бъдат избрани шестима души. Всеки един от тях ще бъде герой в един от шестте епизода на „Explore Bulgaria“.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.