„Reach Your Limits“ – половин милион крачки болка

0
 

Сподели

Shares

Къде е лимитът? Може ли пробягаш разстоянието от Ком до Емине за по-малко от 5 дни и на каква цена? Кое по-трудно – да продължиш или да се откажеш? Какво означават половин милион крачки болка? Дългоочакваният филм „Reach Your Limits“ за Ком-Емине и бягането на Кирил Николов–Дизела ще ни даде отговорите на тези въпроси. Ще можем да го видим премиерно в началото на февруари по време на XCo Film Fest в София.

Reach Your Limits

Дизела е един от най-добрите планински бегачи на България. Той направи опит за нов рекорд в изминаването на легендарния маршрут Ком-Емине. Кирил имаше за цел да изтича 600-те километра по билото на Стара планина за по-малко от 5 дни.

"Reach Your Limits" - половин милион крачки болка

Освен стръмните планински пътеки, проливният дъжд и лепкавата кал, Дизела трябваше да премине през бариерите на собственото си съзнание, да преодолее дълбоки страхове, да приеме болката и изтощението. Докато не се изправи пред най-тежката дилема – да се откаже или да отиде отвъд границата на собствените си възможности. Така накратко обобщиха филма виновниците за него.

Повече – на XCo Film Fest. Филмът ще бъде представен и показан в началото на втория ден от фестивала – 18-ти февруари от 19:30 ч. Мястото отново е Cinema City Paradise на бул. Черни връх в София, а програмата ще бъде съпътствана от българската част от турнето на Banff Mountain Film Festival. Повече за фестивала 2 в 1 можете да научите тук.

Banff Mountain Film Festival § XCo Film Fest 2015

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.