Катерене до върха: мисията възможна

0


Дата на събитието: 22.01.2015

Сподели

Shares

Да се срещнеш и поговориш с човека, който успя да изкачи три осемхилядника за един сезон. Мъжът, който е бил на К2, Броуд Пик, Канчендзьонга, Монблан, Айгер, Матерхорн, Гран Парадисо, Елбрус, Арарат и т.н. Тази възможност ни дават от Боулдърленд – модерната, футуристична зала за катерене в Парадайс център в София.

Отворен семинар с алпиниста Боян Петров в Боулдърленд

С Боян Петров, известен още като Съни, ще можем да поговорим за неговите постижения, за това как да направим първите стъпки в т.нар. височинен алпинизъм, да сбъднем една мечта и да изкачим един връх от 4-5 хиляди метра. Ще стане дума и за това откъде да започнем, каква екипировка ни е нужна, колко и каква подготовка – физическа и психическа. Накратко, разговор, в който от първа ръка човек може да разбере как се покоряват върхове.

Мястото на срещата с Боян, както става ясно, е Боулдърленд, датата е 22-ри януари (четвъртък), а часът 19:30. Входът е свободен, но местата са ограничени, затова е препоръчително и силно насърчително предварителното записване, което може да стане чрез формата публикувана тук.

Есен 2014

Повече за постижението на Боян можете да научите от самия него в брой ЕСЕН 2014 на списание 360, както и от филма посветен на трите осемхилядника, който може да бъде гледан онлайн тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.