Дивото семейство от Аляска

0
 

Сподели

Shares

Съпрузите Били и Ейми Браун и седемте им пораснали деца живеят дълбоко в пустошта на Аляска, далеч от големия град, неговите удобства и ограничения и често не срещат никакви други хора през по-голямата част от годината.

Аляска

Това са героите на новата поредица на Discovery Channel – „Дивото семейство от Аляска”. Тя представя различния и непознат живот на клана Браун, които избират да живеят свободно в пустошта на Аляска.

Дивото семейство от Аляска

За семейство Браун, от най-големите до най-малките му членове, всяко усилие си струва. 11-годишният Рейни споделя: „Усещам свободата. Не сме заобиколени от бетон. Около нас има дървета и се чувстваме свободни. Можем да правим, каквото си поискаме”. Решението им обаче носи редица трудности, с които семейството трябва да се справя ежедневно, за да оцелее в суровите условия. Когато не са заети с осигуряването на вода и храна, членовете на фамилия Браун се изправят пред проблемите, характерни за всяко семейство – съперничеството между децата, домашните задължения и забравените годишнини. Семейството има собствен диалект, а членовете му се определят като „глутница вълци“. Фамилията дели едностайна колиба, която е конфискувана от държавата и построяването на нова преди мразовитата зима се оказва едно от най-големите предизвикателства, пред които са се изправяли.

Можете да се потопите в необикновения живот на „Дивото семейство от Аляска” всяка вторнична вечер от 20:00 ч. по Discovery Channel.

Дивото семейство от Аляска

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.