БЕГЛИКА и през 2015

0
 

Сподели

Shares

БЕГЛИКА и през 2015

БЕГЛИКА 2015 през месец август ще потопи хиляди в сътворяването на общ ритъм и ще породи хармонично общуване с природата. Седмото издание на фестивала обещава да предложи на съмишлениците си още повече музикални предизвикателства, форуми и уъркшопи.

Със самото си създаване през 2008 г., Беглика Фест се превърна в изявлението на едно цяло поколение на нуждата от нови ценности – отговорно отношение към природата, нов подход към образованието и гражданското участие. БЕГЛИКА 2015 продължава тази традиция и е посветена на един нов свят, който преосмисля, надгражда и включва всички в своето съ-творяване: облак от граждански, творчески и визионерски потенциал, способен да роди нови вселени. И всеки участник носи своите съзвездия в тази вселена. Ето това е духът на БЕГЛИКА.

В края на август 2015 г. той ще оживее на брега на язовир Голям Беглик в местността Батлъбоаз, Западните Родопи, заедно с добре познатото си музикално влечение към необикновените културни и жанрови комбинации, за които често се говори като за джипси пънк, болкън бийтс, уърлд етно фюжън и др. Отличителна черта на феста е и обединението на множество философски движения и каузи, както и творчески и спортни дейности, включително улични артисти и цирково изкуство, йога и медитация, психодрама и плейбек театър, акробатичен театър, разходки по въжена градина, както и слаклайн, конна езда, каякинг, айлякинг и много др.

До 15-ти януари са в продажба и промоционални билети за всички дни на БЕГЛИКА 2015 на цена от 30 лв., които могат да бъдат закупен през мрежата на TicketLogic.bg.

БЕГЛИКА и през 2015

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.