Разцепи склоновете със Scott Punisher

0
 

Сподели

Shares

Отличавайки се с най-изразения рокър от линията на Scott до момента, моделът Punisher се изявява като универсална ска, с която може да се преодолява разнообразен терен. Ската осигурява плавно отлепяне при скок и стабилност при приземяване, което я прави подходяща и за фрийстайл ентусиасти.

-scott-punisher-a-version new

Повече информация за модела Scott Punisher може да намерите тук.

Scott Punisher се отличава с дървена сърцевина притисната с ламинат от двете страни, в традиционна „сандвич“ структура. Ската е надеждно конструирана и не би изневерила и в най-екстремните условия. Моделът притежава 3 Dimension Sidecut, комбинация от два радиуса на завоя, в областта на върха и опашката, плюс права секция с дължина 50 см (без арка) под обувката, което дава пъргавина, маневреност и контрол.

Scott

Сечението 144 мм във върха с форма на лъжица, превръща Punisher в същинска „лопата“ със силно изразен рокър. Талията е 110 мм широка, като в средата ската се отличава с класически кембър, който обхваща и продължава и назад. Опашката притежава по-лек рокър, което позволява безпроблемно приземяване при скок и дава повече стабилност при скоростно каране в пудра. Ската е твърда на огъване, което в комбинация с формата дава възможност да изпитате пълното удоволствие от карвирането както по твърд терен, така и в необработения сняг. Ширината на Scott Punisher и профила на twin-tip рокър гарантират ефективност при всякаква снежна покривка. Дизайнът осигурява добра плаваемост в пудрата, повратливост и пълен контакт от върха до опашката на твърд терен.

-scott-punisher-a-version new down

Характеристики
– конструкция: Sandwich Sidewall Construction Laminate – SSCL – много олекотена конструкция, специално пригодена за условията, в които ще се използва.
– форма: 3Dimensional Sidecut – осигурява по-голям контрол, повече стабилност и пъргавина на ските.
– държат се добре и в пудра
– Freestyle Finish
– подходящи за freestyle

Scott Punisher може да се кара агресивно в голямата планина, давайки стабилност при висока скорост и да бъде много прецизна при верижни завои на стръмни участъци с „no fall“ зони.

Моделът ски Scott Punisher, както и още много зимна екипировка, може да намерите на ул. Козяк 14 (до Американското посолство), на бул. България 81-Б в София и Scott.bg.

Scott

Ревю за обувките Cosmos II на SCOTT може да прочетете тук.
Ревю за зимните каски от SCOTT може да прочетете тук.
Ревю за airbag раниците на SCOTT може да прочетете тук.
Ревю за зимните маски от SCOTT може да прочетете тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.