Smallfoot специално предложение за фенове

3
 

Сподели

Shares

Българските надуваеми снегоходки Smallfoot продължават да се развиват. Те са най-компактните и леките, които някога сме срещали и така могат да бъдат винаги под ръка.

Smallfoot споделяне

Въпреки че спечелиха награда за иновация на най-престижното изложение за зимни продукти ISPO в Мюнхен, Smallfoot продължават да се усъвършенстват. За целта създателите им разчитат и на обратната връзка от хората, които ги ползват. За да приканят повече хора да тестват Smallfoot и споделят опит, те имат специална оферта за фенове:

Всички, които са готови да тестват снегоходките и да дават обратна връзка за тях под формата на снимки, видео и текстове, могат да се сдобият с чифт Smallfoot на много по-ниска цена – 180 лв.

Освен ултра здрави, надуваемите снегоходки са много леки и компактни – могат да бъдат събрани в две малки чанти с размери 25х10х5 см и тегло 2х485 гр. Самите чантички са разработени съвместно с професионални атлети, съобразно спецификите на различните спортове, за които ще се използват – като бейс скокове и летене с парапланер, или извънпистово каране на сноуборд.

Снегоходките вървят в комплект с котки от неръждаема стомана, помпа, сигнално огледалце и свирка, капачка за лесно спадане и комплект за ремонт.

Ако сте готови да тествате и споделяте опит, свържете се с хората от Smallfoot.
10882325_910674002297140_235858535841901288_n

Сподели

Shares

3 КОМЕНТАРИ

  1. С тази Снежанка малко прекаляват.
    Несериозно е.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.