Red Bull JOURNEYversity: Фрийстайл сноуборд зимна сесия

0
 

Сподели

Shares

Приключенският университет Red Bull JOURNEYversity на Red Bull в партньорство с екстремното списание 360° продължава с пълна сила и трета, зимна сесия. Тя ще срещне журналисти, блогъри, фотографи и филммейкъри със света на фрийстайл сноуборда.

Red Bull JOURNEYversity: Фрийстайл сноуборд сесия

Поводът е RED BULL FRAGMENTS – събитие, което ще събере елита на българската и европейска фрийстайл сноуборд сцена на едно място – в Боровец.

RED BULL FRAGMENTS в Боровец

Повече за RED BULL FRAGMENTS можете да научите от тук.

Red Bull JOURNEYversity търси надъхани участници, които да запознае с един от най-атрактивните зимни спортове в момента. Те ще могат да станат част от събитието RED BULL FRAGMENTS, което за пръв път се провежда в България и да научат повече за фрийстайл сноуборда.

Журналистите, фотографите и филммейкърите ще имат два снежени екшън дни в Боровец, по време на които ще нагазят дълбоко във фрийстайла. Те ще имат възможността да попият от опита на международния екип на Red Bull, който ще отразява събитието, както и да направят собствени материали с възможност по-добрите от тях да достигнат до много хора чрез Ред бул и 360.

Кога: 23 и 24 януари 2015
Какво: Red Bull JOURNEYversity – приключенски университет с трета, зимна сесия на тема фрийстайл сноуборд
Къде: Боровец
За кого: журналисти, блогъри, фотографи, оператори и филммейкъри
Как: Ако отговаряте на някое от посочените горе определения и искате да станете част от зимната сесия на Red Bull JOURNEYversity, изпратете CV, снимка и свой материал (текст, снимки, видео) в духа на списание 360° и Red Bull на magazine@360mag.bg и ще участвате в конкурса. Крайният срок е 18 ч. на 15-ти януари.

Не е необходим опит в адреналиновите преживявания, важното е желанието да се съпреживяват и споделят с останалите.

Арената, на която ще се разиграе RED BULL FRAGMENTS ще бъде зрелищна, каквато само Red Bull може да осигури. Сноубордистите, които ще покажат на какво са способни, също не са за подценяване. Сред тях са някои от най-силните имена на фрийстайл сцената, пренасящи най-доброто от градската среда върху снежните платформи пред хотел „Рила“ в Боровец.

Red Bull JOURNEYversity, Session
Red Bull JOURNEYversity, Session 1 – парапланеризъм с Веселин Овчаров

Участниците в Red Bull JOURNEYversity ще могат да станат част от това голямо събитие и да навлязат по-дълбоко в културата на зимните спортове. Специално подбрани лектори ще им представят термините, жаргона, триковете, атлетите, екипировката, тенденциите и събитията на фрийстайл сноуборда. Ще им помогнат с информация, примери и полезни съвети за това как да отразяват подобни събития, включително как да бъдат по-добре подготвени за работа на открито в зимни условия.

Повече за приключеснкия университет Red Bull JOURNEYversity можете да научите от тук.

Journey for Journalist + University = JOURNEYversity

За повече информация следете 360mag.bg и facebook.com/360mag.

Снимка: Яне Голев, Red Bull JOURNEYversity
Red Bull JOURNEYversity, Session 2 – катерене. Снимка: Яне Голев

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.