Нов магазин Basecamp на XCoSports в София

0
 

Сподели

Shares

XCoSports и магазин Basecamp пренасят планината на още един адрес в София. Новият, втори, магазин на бранда отвори врати в края на 2014 г. Той се намира в центъра на София – на бул. Ал. Стамболийски 46.

Нов магазин Basecamp на XCoSports в София

„Базовият лагер“ Basecamp е добре познат на любителите на силните усещания. Първият Basecamp отваря врати през 2009 година на бул. Черни връх 90 в София и през годините доказва колко са важни предлагането на качествена екипировка, компетентния екип и доброто настроение.

Нов магазин Basecamp на XCoSports в София

Ориентиран предимно към спортове на открито, Basecamp предлага специализирана екипировка от световно известни спортни марки, вносител за България на които е XCoSports България. Ски, сплитбордове, колани и ски автомати от G3 Genuine Guide Gear, планински, градски и ски обувки от Scarpa, екипировка за катерене от Black Diamond, висококачествени планински облекла от Direct Alpine и Mont-Bell, и екшън камерите GoPro са само част от това, което ще намерите в Basecamp.

Нов магазин Basecamp на XCoSports в София

„Клиентите и приятелите на Basecamp стават все повече и за да направим пазаруването им по-удобно и лесно, решихме да отворим още едно място в София, където всеки да може да открие своето късче от планината. Новият магазин е по-просторен, екипът ни е все така усмихнат и се надяваме направим планината и върховете още по-близо за всички“, казва Дарина Тодорова, управител на XCoSports България. Официалното откриване на магазина на Стамболийски 46 ще бъде на 21-ви януари.

Нов магазин Basecamp на XCoSports в София

XCoSports България е водещ вносител на висококачествена екипировка за спортове на открито и представител за България на марките: GoProCameras (САЩ), Scarpa (Италия), Silva (Швеция), Gerber (САЩ), DirectAlpine (Чехия), GenuineGuideGear G3 (Канада), ABS Airbag (Германия), BlueIce (Франция), Ortik (Португалия), NST Labs (Франция), Point 65 Kayaks (Швеция), Black Diamond (САЩ), MontBell (Япония), Point 6 (САЩ), Ryders (Канада), Smartwool (САЩ), Chimpanzee (Чехия), LyoFood (Германия). За допълнителна информация – XCoSports.com и facebook.com/XCoSports.

Нов магазин Basecamp на XCoSports в София

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.