-30% в ANIMAL през януари

0


Дата на събитието: 31.01.2015

Сподели

Shares

Януари е месецът на големите разпродажби. Това важи с пълна сила и за новооткрития магазин на ANIMAL в мол България в София. Там цените падат рязко с идването на новата година и ще се задържат с 30% по-ниски до 31-ви януари 2015.

ANIMAL

Ако искате да разгледате богата колекция качествени дрехи, обувки и аксесоари за всякакви спортове – зимни, летни, водни, бордни, при това на по-ниски цени, можете да посетите новия магазин на втория етаж в мол България, до Технополис. Намалението с 30 процента важи за всеки един продукт в магазина.

Продуктите на Animal включват дрехи, часовници, неопрени, технически връхни дрехи, очила, обувки, аксесоари и други. Освен британската марка, в магазина ще намерите продукти на брандовете Cabrinha, NP Surf, JP Australia, Tona Boards, Ronix, Hyperlite, Dirty Dog и много други. Пълно е с оригинални облекла за екшън спортове и градски lifestyle.

Хората, които представят Animal не са просто манекени, те са атлетите на бранда. Култовата британска марка поддържа и развива света на екшън спортовете, като подкрепя отбор от атлети във всеки един от основните си спортове. Това са сърф, сноуборд, ски, BMX, скейт и планинско колоездене. Повече за атлетите на Animal можете да научите тук.

ANIMAL

Всички продукти на Animal се пробват, тестват и подобряват от про отбора на марката за едно наистина невероятно преживяване.

Магазинът на Animal в София се намира в Bulgaria Mall, етаж 2 (до Технополис). Повече за него, продуктите и намаленията можете да научите от тук.

Animal

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.