K2 Annex 108 – мечтаното каране

0
 

Сподели

Shares

Без значение къде ще ви отведат K2 Annex 108 – в тесни и стръмни улеи или недокоснати склонове с пудра, моделът ви гарантира изключителна увереност и пълен контрол. Тези ски са създадени, за да се борят с всякакви препятствия в най-различни условия. Проектирани са да се държат добре в дълбоката пудра, като е намерен перфектният баланс на плаваемост и еластичност на върховете.

K2_Annex_108_02

K2 Annex 108 притежава „сандвич“ структура – дървена сърцевина между метален ламинат, изграден от титанал и фибростъкло, намаляваща вибрациите, което допринася за прецизност в завоя. Моделът има Hybritech конструкция – уникална комбинация от sidewall и cap технологии.

Повече за модела на Annex 108, както и за използваните технологии може да видите тук.

K2_Annex_108_Technology

Дизайнът на ската дава възможност за каране по най-разнообразен терен. В средата, под обувката, Annex 108 има лек кембър, което позволява по-лесно влизане в завоя. Конфигурацията на рокъра винаги е била предмет на дискусии. За този модел K2 са избрали „ранен“ рокър, чиято извивка започва почти веднага след предната част на автомата, правейки ската доста подвижна и предвидима.

K2_Annex_ski_108_03

K2 Annex 108 са леки и изключително маневрени, перфектни за каране в гора. Дизайнът на ската позволява освен в дълбоката пудра, спускане и по по-твърд терен, както и лесно карвитане. Annex 108 е еластична при огъване, но притежава твърдост на усукване, което означава бързина и стабилност.

K2_Annex_ski_108_04

Характеристики
– Рокър за „всякакъв терен“
– Метален ламинат с Hybritech стени
– Дървена сърцевина – трепетлика, клен, явор
– Сечения 139/108/127 мм
– Радиус на завоя: 22 м
– Втулки за колани на върхова и опашката

Новият туринг модел на K2 ще ви достави огромно удоволствие от карането на какъвто и терен да попаднете.

K2_Annex_ski_108_01

Продуктите на K2 може да намерите в магазините Adventure Shop на бул.“Черни връх“ 84, както и чрез онлайн магазина adventuresport-bg.com.

Ревю за туринг автоматите Beast 14 на Dynafit, може да прочетете тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.