RED BULL FRAGMENTS в Боровец

0


Дата на събитието: 24.01.2015

Сподели

Shares

На 24 януари най-доброто от градската среда ще бъде пренесено на Боровец благодарение на RED BULL FRAGMENTS. От Ред Бул обещаха трасето да бъде смайващо: две линии с по 8 и 5 уреда, класически stairs сетъп и високоскоростна секция. Това ще бъдат арената за „игра“ на елита на българската и европейска фрийстайл сноуборд сцена.

RED BULL FRAGMENTS в Боровец

1 състезание, 35+5 Wild cards участници сноубордисти, 1 уникален сетъп и 40 различни комбинации от линии – това е RED BULL FRAGMENTS. То е първото по рода си състезание у нас, в което местни и чуждестранни фрийстайл карачи ще имат шанса да премерят силите си в отворена Rail Jam сесия.

Предварително поканените български и чуждестранни сноубордисти ще бъдат оценявани от не кого да е, а от полската „машина“ и атлет на Red Bull в ролята си на гост-жури Wojtek “GNIAZDO” Pawlusiak.

Форматът на събитието (отворена Rail Jam сесия) позволява всеки състезател сам да избира броя и сложността на линиите си – кога, колко и какви „трикове“ да извърши в определената времева рамка на сесията, без фиксиран стартов ред.

Страницата на RED BULL FRAGMENTS във Facebook.

Зад уникалната комбинация от рейлове, wallride-и и стълби стоят A team, които заедно с Gniazdo, са се погрижили за изготвянето на трасе от световно ниво.

На почетната стълбичка ще се качат 3-ма състезатели, а първенецът ще получи голямата награда на RRED BULL FRAGMENTS, която засега остава тайна.

Следете страницата на събитието, в която ще бъдат публикувани актуални новини и детайли относно програмата, участниците и голямата награда.

Очаква се още една голяма изненада, свързана с RED BULL FRAGMENTS, тя обаче ще дойде от 360°.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.