Маска за лице – или как да се защитим от студа

0
 

Сподели

Shares

Чарът на зимата е в снега, който ни създава настроението и ни прави активни в спорта. Борд, ски или просто разходка в снежната планина. Чакаме с нетърпение. Времето преди старта на сезона и подходящите за целта условия съвсем не се изразява в едно пасивно очакване. През този „междинен”, очакващ сезон, се подготвяме за спорт, зима и сняг и избираме. Избираме всичко, което ни е необходимо. Името за уют, сигурност и практичност в дрехите и аксесоарите за планинските спортове е Vaude.

Vaude Alpine Stormcap

Специално разработените дрехи, материи и аксесоари на VAUDE придават ново лице на планинските райони, превръщайки ги в достъпни, лесно проходими и силно необходими места за човешкия дух и здраве.

Vaude Alpine Stormcap

Специалната маска за лице на Vaude, позната като Alpine Stormcap е повече от задължителна за големите снегове и студове. Само името на маската Alpine Stormcap може веднага да свържем с екстремни условия, планина и приключения. Не е задължително да сте от Планинската спасителна служба, за да имате такъв аксесоар. Маската осигурява перфектна защита от студ и вятър. И не, не се плашете, не изглеждате нелепо с нея. По-скоро изглеждате защитен.

Изработена от неопрен, материята на маската предполага „дишане” и бързо съхнене. Вратът е защитен от допълнително покритие срещу вятъра. A как дишаме? Дарт Вейдър може и да има затруднения, но със зимната маска на Vaude, вие сте късметлии, заради специалната перфорация на носа за нормално и безпроблемно дишане.

Vaude Alpine Stormcap

Добро предимство пред този аксесоар е, че има изключително малко тегло, само 80 г.

С Vaude планината през зимата е просто лесно проходима и още толкова желана.

Маската за лице Vaude Alpine Stormcap, както и други продукти на алпийската марка са налични в магазини DragZone, както и онлайн на Screambikes.eu.

Още от DragZone:
Fatbike – новият тренд в планинското колоездене
– Да обуем колелото за зимата – зимни гуми с шипове Schwalbe Ice Spiker Performance Race Guard 26“
С бегач по асфалта
FX 7.4 Disc 2014 – повече от фитнес велосипед
Как да превозим колелото си на дълги разстояния?

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.