Зимни маски SCOTT: колорит и функционалност

0
 

Сподели

Shares

Зимната маска е „прозорецът“, през който виждаме планината. Нейната роля никак не е лека. Тя трябва едновременно да притежава надеждна UV защита срещу слънцето, да не се запотява, да дава максимално широк зрителен диапазон, да прилепя добре към лицето и да е удобна. Огромното разнообразие от маски в магазините на Scott и аксесоарите за тях обаче гарантират изброените качества. Останалото е въпрос на личен избор.

Scott_goggles

Има модели за мъже, жени и деца, както и такива с различни екстри според спецификите на ползването и желанията. Включително има практични новости като система с GPS, която се вгражда в много от моделите маски. Има и възможност за сменяеми плаки според условията и регулиране на разположението им спрямо лицето.

asset Scott winter products

Новата LCG система на Scott позволява да сменяте плаките бързо и лесно, без да се налага да докосвате повърхността. Освен това плаките са с Anti-fog обработка против замъгляване, ACS система за вентилация и специална FIT-система на Scott, чрез която долната част на плаките може да променя позицията в 4 различни посоки, така че маската да е максимално удобна и да пасва перфектно на лицето. Маските идват в комплект с две плаки за различни условия.

Повече информация за маските в магазините на SCOTT може да намерите тук.
Goggles_Scott

Дизайните и функционалностите също са най-различни. Някои са толкова хитри и иновативни, че са обрали наградите на изложенията за зимни стоки като най-голямото например – ISPO в Мюнхен. При цветовете и формите също е интересно – изборът е наистина голям. В магазините на Scott преобладават марките Scott, POC и Okley, като от втората в магазина на ул. Козак има най-богата колекция маски и очила в България.

Scott_Goggles_pic_02

Recon instruments пък е система, която позволява активирането на вграден GPS, връзката със смартфон, пускане на музика и други екстри. Съвместима е с повечето модели.

Освен маските и изброените екстри за тях, в магазините на Scott има и много аксесоари и „резервни части“ като допълнителни универсални плаки, с които да се чувствате максимално комфортно и под яркото слънце и в мрачното време.

Всякакви зимни атрибути и аксесоари можете да намерите на на ул. Козяк 14 (до Американското посолство), на бул. България 81-Б в София и Scott.bg.

Scott store 2

Ревю за различните модели шейни от SCOTT може да прочетете тук.
Ревю за airbag раниците на SCOTT може да прочетете тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.