Маските Anon – това променя всичко

0
 

Сподели

Shares

Anon поставиха нов стандарт в света на сноуборд и ски маските със сменяеми плаки още през миналия сезон. Те пуснаха системата си с магнитно задържане Magna-Tech, която позволява смяна на плаките само за няколко секунди.

Anon

За мацките и маските
През 2014 Anon пускат и женската WM1, която е оборудвана със същата Magna-Tech технология от по 7 редки и силни магнита на рамката и на плакта. Маската има по-малка конструкция на рамката и е предназначена специално за жени.

Функционалност
Всяка Magna-Tech маска идва с допълнителна Graybird плака. По този начин човек може да бъде оборудван перфектно както за по-ярка, така и за по-слаба светлина навън.

Маските Anon

Цвят и мода
Освен на новите технологии, Anon са наблегнали и на цветовия асортимент при всички модели, или както те го наричат Colour bomb. „Цветната бомба“ със сигурност ще ви улесни да намерите маската и плаките, които пасват най-добре на стила, нуждите и физиката ви.

Комбинацията маска-каска-бандана
Всеки, който някога е слагал тези 3 неща в комбинация на главата си, знае коло е неудобно, ако те не пасват. Тук е още поредното голямо предимство на Anon. Те произвеждат каските и маските така, че да осигурят максимален комфорт. С новото си въведение MFI (Magnetic Facemask Integration) производителите сериозно вдигат летвата, като ни позволяват да закрепяме специална бандана за долния ръб на маската. Това със сигурност предпазва от потенето, получаващо се при каране с маска, кърпа и каска.

В линията си от каски Anon въвеждат най-модерните технологии в играта, включително фит система, която предоставя уникален комфорт плюс изключителни решения за аудио интеграция. Конструкцията е издръжлива на удари и надеждна на износване. Подложките на ушите са подплатени и осигуряват така нужната ни през зимата топлина, а самите „уши” са подвижни, което прави каските мултифункционални. Някои от моделите са с вградена система за регулиране, други пък са съвместими със Skullcandy система високоговорители в случай, че сте неразделни с любимия си плейлист.

Маските Anon – това променя всичко

Маските и каските пасват идеално една към друга както по форма, така и цветово. Доста от графиките, които срещаме по тях може да видим и в сноуборд дъските и екипировката от Burton. Така може да се оборудваме с любимите принтове и цветове от горе до долу.

Моделите и специфичните силуети на каските са походящи както за сноубордисти, така и за скиори. Част от тийм райдърите на Anon са световно известни имена от ски сцената – Eric Pollard, Karl Fostredt, Michelle Parker-и участват активно в разработката на самите продукти. Така брандът налага изделията си не само на познатата ни сноуборд среда, а и на всички любители на планината и зимните спортове като цяло.

Всички модели от новата колекция Anon вече са налични в магазин Drop In на ул. Раковска 166А в София. Там можете да се запознаете нагледно с новите технологии, плаки и модели, както и да получите пълна консултация, за да изберете най-подходящото за себе си.

Повече за Drop in можете да научите тук.

DROP IN – най високо качество продукти за борд спортове

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.