G3 ION: Атакувай снежните склонове

0
 

Сподели

Shares

Точковите автомати все повече се утвърждават като най-мощното оръжие за пантене и каране в света на back country ските. G3 безспорно са един от факторите в производството на туринг автомати. Новият модел ION, с тегло от 585 гр., притежава здравина и надеждност като гарантира отлично представяне по време на преход или спускане.

products_Xco+Camoflage ski touring ION front

По-широките предни челюсти и системата forward pressure осигуряват много плътен контакт между петата на ски обувката и задната част на автомата, което дава допълнителна сигурност и стабилност при всякакви терени и натоварвания. В режим на пантене височината на петата се регулира лесно. Подобренията са резултат от дългогодишния опит и проучвания на инженерите от G3, за да може това ново поколение автомати да се изкачи на следващото стъпало в еволюцията на беккънтри технологията.

Повече за модела G3 ION може да намерите тук.

G3 ion ski touring

Характеристики
– Размер на стоперите: 85, 95, 115, 130 мм
– Тегло (за 1 бр.): 585 гр
– параметри на освобождаване при натоварване: 5-12
– водач за обувката за по-лесно слагане
– повдигане на петата на три нива: 2.5, 8, 14 градуса
– двупосочно въртене на задната част
– широки челюсти и лесно позициониране на обувката

Продуктите на G3 може да закупите в магазините BASECAMP, както на познатия вече адрес – бул. Черни Връх 90, така и в новия магазин на бул. Ал. Стамболийски 46. На разположение е и нов онлайн магазин на basecamp-shop.com.

Basecamp_store

Ревю за фрийрайд модела ски CHAM 117 на Dynastar може да прочетете тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.