Пълен контрол в карането с Lange ХС 120

3
 

Сподели

Shares

За да оползотворим ски уменията си на максимум, ни е необходима обувка, която да се подчинява изцяло на движенията на краката ни. Друга важна черта е удобството, докато караме. Lange ХС 120 е първата 102-милиметрова обувка със заключваща се пета за бърз преход от ходене или пантене към спускане, създадена да гарантира комфорт на скиори с по-широки стъпала. На базата на патентованата технология на всепризнатата XT линия на Lange, черупката на модела XC е с антомична ширина 102 мм и флекс 120.

LANGE_XC_120_2015

Повече за модела Lange XC 120 може да прочетете тук.

Lange_Technologies

Lange XC 120 e перфектното решение за ентусиазирани карачи, които търсят удобство, но не биха направили компромис с качествата й на твърдост и контролът в извънпистови терени. Обувката е с подобрен hike/ski-механизъм, Power V-Lock и Ultra Grip подметка, която осигурява по-добро сцепление при ходене. Моделът дава пълен конторл и предоставя нови възможности във фрийрайд ските.

ange_XT_120_Skiing_Victor_Troyanov
Снимка: Виктор Троянов

Моделът Lange XC 120 може да закупите чрез сайта Lange-boots.com, който ще ви насочи към вашия регионален доставчик.

Lange_XC_120

Сподели

Shares

3 КОМЕНТАРИ

  1. Грешна информация ! К2 Pinnacle 110 се предлага в широчина 102 мм от 2 сезона.

  2. XC 120 е последният отговор на LANGE за напреднали фрирайд- скиори, нуждаещи се от ежедневното удобството на 102 мм обувка, но без загуба на типичните за марката плътен хват и контрол. ХС е първата 102-милиметрова обувка със заключваща се пета за бърз преход от ходене или пантене към спускане. Оборудвана е с ултра-лек hike/ski-механизъм, Power V-Lock, който обгръща петата ви плътно при спускане, но я освобождава напълно при ходене, адаптираща се към всяко стъпало Thermofit RL3- вътрешна обувка, която обхваща стъпалото и крака много точно и същевременно има много високо ниво на комфорт и Ultra Grip грайфери, които подобряват сцеплението при ходене и катерене. Допълнителната вложка от по-мек материал при входа на долната черупка осигурява безпроблемно обуване и събуване, и без да влияе на качествата и твърдостта на обувката осигурява допълнителен комфорт за горната извивка на ходилото при пантене.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.