TSL SYMBIOZ: Снегоходката на бъдещето е факт

0
 

Сподели

Shares

Крачейки из заснежените планини, няма как, винаги ни се налага да се съобразяваме със структурата и формата на снегоходките, които сме обули. Представете си обаче, че се случва обратното. Изведнъж ние започваме да властваме над екипировката, вместо тя над нас. Снегоходките се адаптират към краката ни, към всяка наша крачка и терена, по който се движим. Всичко става с лекота, с перфектното сцепление, със съвсем естествени движения и без излишно напрежение. Идеалната симбиоза технология-човек-природа. Да, звучи като зимна планинарска мечта, но истината е, че тя не е някъде в бъдещето, а вече е тук, съществува, може да се пипне, обуе и разходи. Казва се TSL SYMBIOZ и се определя, заслужено, като снегоходката на бъдещето.

Снегоходката на бъдещето е факт – SYMBIOZ

SYMBIOZ е революционен продукт от лидерите в производството на снегоходки TSL. Той се адаптира към крачката на туриста и профила на терена.

Естествена походка
Снегоходките са изключително гъвкави, с ергономичен дизайн, който се адаптира към неравностите на терена и имат изключително добро сцепление. Ходенето с тях е свързано с гъвкавост и лекота, които карат човек да се чувства съвсем естествено в планината.

Снегоходката на бъдещето е факт – SYMBIOZ

Перфектно сцепление
Няма познати досега снегоходки, които да имат толкова добро сцепление. При TSL SYMBIOZ е използвана комбинация между различни видове захвати, които държат снегоходката независимо от наклона и натоварването. Гъвкавата форма допълнително допринася за здравото захващане и контрол над снегоходката независимо то наклона. SYMBIOZ са оборудвани с:
– 8 взаимозаменяеми котки от неръждаема стомана (подобни са на котките за алпинизъм)
– предни зъби за максимално сцепление по стръмни склонове
– вертикални ребра, които дават изключително добро сцепление и контрол при странични и стръмни наклони, както и при мек сняг
Материалите са достатъчно здрави, за да издържат дори на оголените от сняг участъци.

Снегоходката на бъдещето е факт – SYMBIOZ

Лекота и комфорт
Освен, че са здрави и надеждни, SYMBIOZ са с функционален дизайн, леки и удобни за носене. Те се поставят много бързо и лесно на крака, благодарение на функцията за предварителна корекция, запаметяваща номера на обувките. Снегоходките са конструирани така, че да разпределят теглото на човека максимално. По този начин при изкачвания няма усещане на дискомфорт тъй като тежестта се разпределя между пръстите и петите на краката, а не в една точка.

Магазини Стената

Хипер гъвкавите, адаптивни снегоходки TSL SYMBIOZ можете да намерите в магазини Стената. С тях ще можете да усетите свободата от естествената походка, лекотата на движенията, перфектното сцепление, независимо от наклона, и по-слабата умора в края на деня.

Магазини Стената:
СТЕНАТА Център – София, ул. Братя Миладинови 5 (срещу входа на Немската гимназия)
СТЕНАТА Галакси – София, бул. Шипченски проход 18, Търговски център Галакси
СТЕНАТА Outlet Младост – София, Търговски център Метро Сити, бул. Александър Малинов 51, етаж 1
СТЕНАТА Варна (Партньорски магазин) – Варна 9020, Бул. Република № 117, Търговски център Явор, 0887 887 748

Повече за продуктите и промоциите на Стената можете да научите от Stenata.com, както и от Facebook страницата на магазините.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.