Забележим на пътя със светлинна система за велосипеди

0
 

Сподели

Shares

На пътя важна е сигурността. Да виждаш и да бъдеш видим са задължителни условия за безопасното движение. И тук изключение не правят велосипедистите. Немският производител Sigma Sport разработва висококачествена светлинна система за велосипеди, с която съчетава факторите потребност и технически възможности.

Колоездачен фар Sigma Speedster

Светлинната разработка от Sigma Speedster отговаря на същите изисквания като тези за автомобилните фарове. Вело светлината осигуряват максимална защита на пътя, без опасност от ослепяване на другите участници в движението, и предлага отлична видимост на далечни разстояния.

Колоездачен фар Sigma Speedster

Благодарение на съвременните Power-LED технологии се генерира голямо количество светлина, до 230 лумена при 35 LUX. Със своите 80 метра обхват на осветяване, Speedster е перфектният фар за бързо и сигурно нощно каране. Осветява в три различни режима на работа – мощен, стандартен, енергоспестяващ, като батерията при всеки от режимите издържа съответно 2.5 ч, 4.5 ч. 9.5 ч.

Уместно допълнение е възможността на вградената опция за презареждане с USB, а и в комплекта има USB зарядно устройство.

Фарът Sigma Speedster е водоустойчив и изключително лесен за монтаж, за което инструменти не са необходими. Една грижа по-малко.

Повече за продукта и неговите характеристики можете да разберете в магазини DragZone, както и онлайн тук.

Колоездачен фар Sigma Speedster

Още от DragZone:
Fatbike – новият тренд в планинското колоездене
– Да обуем колелото за зимата – зимни гуми с шипове Schwalbe Ice Spiker Performance Race Guard 26“
С бегач по асфалта
FX 7.4 Disc 2014 – повече от фитнес велосипед
Как да превозим колелото си на дълги разстояния?

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.