Само за фенове на 360°: -20% до 30.12 в новия магазин на Animal

0


Дата на събитието: 30.12.2014

Сподели

Shares

Animal

София вече си има магазин на култовата британска марка Animal. И докато още се чудите къде е, какво е и да отидете ли да го видите, от 360° ще ви дадем добър повод да го посетите лично.

-20% в Animal с 360°

Само до 30-ти декември всички фенове на списание 360° получават ексклузивна празнична отстъпка в Animal. Цените специално за тях рязко падат на касата само при споменаване на кодовата цифра „360“. Всичко, което си харесатe от магазина, е с 20% по-евтино. Празнично, само за наши хора!

Animal

Магазинът е зареден до дупка за новия зимен сезон, изобилства и от възможности за подаръци, с които да зарадвате хората около вас.

Animal

Продуктите на Animal включват дрехи, часовници, неопрени, технически връхни дрехи, очила, обувки, аксесоари и други. Освен британската марка, в магазина ще намерите продукти на брандовете Cabrinha, NP Surf, JP Australia, Tona Boards, Ronix, Hyperlite, Dirty Dog и много други. Пълно е с оригинални облекла за екшън спортове и градски lifestyle.

-20% в Animal с 360°

Магазинът на Animal в София се намира в Bulgaria Mall, етаж 2 (до Технополис). Повече за него, продуктите и намаленията можете да научите от тук.

Animal

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.