Animal атлети в действие

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Вече отвори врати магазинът на Animal в София – място където можете да намерите качествени и оригинални дрехи и аксесоари за всякакви спортове – зимни, летни, водни, бордни.

Animal е марката на активния начин на живот. Тя поддържа и развива света на спорта, като подкрепя отбор от атлети във всеки един от основните си спортове – сърф, сноуборд, ски, BMX, скейт и планинско колоездене.

Менън Карпентър

Менън Карпентър се занимава с планинско колоездене. Миналата година зае третото място в световните серии, а преди няколко месеца спечели и световната титла. Тя е в отбора на Animal от самото начаоло.

Мартин Аштън

Мартин Аштън е световноизвестен в маунтийн байк средите. На 18 години той вече е истинско про. В момента има зад гърба си спечелени британски шампионат, световен шампионат и рекорд за Гинес. През последните години излизат няколко негови клипчета наречени Road Bike Party, които имат около 17 милиона гледания в интернет.

Холи Бендъл

Холи Бендъл притежава много спортни таланти. Тя се присъединява към Animal през 2013 година. На екипа му трябва малко време, за да разбере, че това е същото момиче, което през 2011 година става хит в YouTube с невероятните си BMX изпълнения. Тя се занимава още със сноуборд и сърф, а от известно време се зарибява и по скейтборд. Холи иска да развие британската BMX сцена за жени, затова прави видео уроци, които да ги окуражат.

Алън Стоук ототбора на

Алън Стоукс се занимава със сърф и се присъединява към Animal още през 1994 г., когато е само на 13. Оттогава насам той е спечелил много състезания, превръщайки се по този начин в един от най-уважаваните британски сърфисти. Алън започва да се учи на сърф когато е на 6 години. В момента той е шампион на Англия както и на първо място в UK Pro Surf Tour за 2013-та година. Освен всичко останало, той е участник във филмов проект на Тим Дейвис, наречен Strange Beautiful Life, който ни отвежда зад кулисите на живота на един про сърфист.

Корин Евънс

Корин Евънс се присъединява към отбора през 2013 година. Тя иска да окуражи повече момичета и жени да започнат да се занимават със сърф и да се чувстват по-уверени в себе си. Евънс работи неуморно в тази посока, а Animal й помага с всички сили. Пълна с творческа енергия, Корин обича да рисува дъските си.

Маркъс Пейн

Маркъс Пейн е един от най-добрите скейтбордисти в Англия. Освен майсторството му с дъската, той е и музикант. Пее, пише текстове и свири на клавири в Slick Minded Individuals.

Дом Харингтън

Участник в Олимпийските игри в Сочи, Дом Харингтън е добре познат в про сноуборд средите. Той е един от най-добрите халф пайп райдъри печелейки 4 британски шампионата. Извън сноуборд кариерата си, Дом развива и умения на диджей.

Ейла Тидлинг

Animal също така подкрепят и развитието на “най-малките”. Техният Youth Team се състои от млади таланти, като средната възраст е около 10 години. Деца, които от най-ранните си години се занимават със спорт като Ейла Тидлинг. Родена в Англия, но израснала в Шамони, Франция, тя се занимава със сноуборд. Печели златни медали и в четирите категории на шампионат в Швейцария през 2014-та година. Но това не е единственото й постижение. Достатъчно състезания е спечелила, за да я определим като професионален атлет.

Animal атлети

Това е само малка част от отбора на Animal, пълен с утвърдени и изгряващи звезди в екшън спортовете. Всички те тестват дрехите, аксесоарите и екипировката на Animal и помагат за усъвършенстването й. От своя страна брандът помага за развитието на спортовете и популяризирането на атлетите си. Добра симбиоза.

Ако искате и вие да се почувствате като атлет на Animal, можете да отидете и да разгледате магазина на култовата британска марка, който се намира в Bulgaria Mall, етаж 2 (до Технополис) и е събрал на едно място почти всички екшън и екстремни спортове. Нищо чудно, ако изглеждате като про-та, да започнете и да карате като такива.

Повече за Animal, новия магазин и промоциите в него можете да научите от тук.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.