Да сплотим колектива със Sport Skills

0
 

Сподели

Shares

Стресът постепено се натрупва в ежедневието без да го осъзнаваме. Една от формулите за намаляването му е физическата активност. Sport Skills знаят как да ви помогнат. Фирмата е специализирана в организиране на тиймбилдинг програми, спортни обучения, приятелски турнири. Екипът е висококомпетентен и черпи опит от най-доброто от световната теория и практика.

Sport Skills Winter

Концепцията на фирмата е организирането на aктивни почивки. Предложенията им са насочени към хора, които обичат да спортуват, докато почиват. Такива почивки са особено ценни, защото спомагат за по-бързото и пълноценни преодоляване на умората.

Повече информация за дейностите, които Sport Skills предлага, може да намерите тук.
Sport Skills Rafting

Активни занимания
Ски и сноуборд, гмуркане, уинд и кайт сърф, каякинг и др. Това са само някои от заниманията, които водят до по-бързо и по-пълно разтоварване на мозъка от големите ангажименти, освобождаване от стреса, допринасят за допълнителен тонус, свобода на мисълта и нов заряд. Какво по хубаво от един организиран преход в планината. Sport Skills са вашият водач.

Sport Skills Team Building Sport Activity

За повече информация посетете сайта на фирмата Sport Skills или я посетете на адрес БЦ „Антим Тауър“, партер, офис 2 – ул.Кукуш 2, гр. София, ПК 1309, тел.: +359 2 822 7700, моб: +359 882 221 131, моб: +359 888 900 135

Sport Skills Team Building

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.