Walltopia започва строежа на Collider Activity Center

0
 

Сподели

Shares

Българската компания Walltopia, която е световен лидер в производството на изкуствени катерачни стени, стартира мащабен проект в София. Името му е Collider Activity Center и представлява сграда, която събира иновативния бизнес с активните хора.

Walltopia

Общата й разгърната застроена площ от над 13 000 кв.м., а локацията – София Тех Парк. Централно място ще заемат изследователският център и централният офис на Walltopia. Сградата включва още активити център с разнообразни спортни зони, високотехнологични офиси, развлекателни и търговски площи.

Collider Activity Center

Сградата ще притежава висикоефективна климатична система, основана на активни охлаждащи греди и климатични камери, захранвана от енергиен център.

Архитектурният проект на Collider Activity Center бе избран чрез международен конкурс, в който взеха участие 369 проекта от 63 страни и е дело на холандския архитект Невил Марс.

Collider Activity Center

Началото на проекта вече е дадено. На 11-ти декември беше направена първата копка. По предварителни изчисления инвестицията в Collider Activity Center възлиза на 12 млн. лв., а очакваната дата за завършване е краят на 2016 година.

Boulderland
Boulderland

Друг иновативен проект на Walltopia, на който можем да се радваме в София, е Boulderland. Футуристична зала за катерене, една от най-модерните в света. Повече за Boulderland можете да научите от тук.

Следете 360mag за още информация от Collider Activity Center.

Boulderland
Boulderland

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.