Най–съвършените кецове – SUPRA Avex

0
 

Сподели

Shares

Най–съвършеният модел кецове на Supra Avex ще удари българския пазар в началото на следващата година с помощта на BLOK Distribution. Обувката официално излиза на пазара на 15 януари 2015 г.

Ще можем да я намерим в магазин BLOK, който е ексклузивен представител на SUPRA и беше избран за предварителен тест на Avex в Европа, което само по себе си е признание за успехите на колектива в популяризирането на скейт културата в страната.

AVEX HERO Supra

От пролетта на 2015, скейт феновете могат да изпитат нови висоти в удоволствието от карането с новия модел Avex. Обувката е лека и необикновено издръжлива.

Supra Avex NEEN action

Новият Avex е съчетание на най-доброто от вечния скейт дизайн на Supra и иновативното инженерно мислене. Получената рожба е най-високо технологичната обувка на марката до момента.

AVEX exploded view STUDIO

Концепцията на изработка е намаляване на количеството материал за сметка на поставянето му на правилното място. Дизайнът е повлиян от класическата обувка за бягане, а съвременното излъчване се придава от острите форми и преплитащи се шевове.

Характерно за новия модел
– велурена горница
– безшевна лицева част
– мрежеста вътрешност (чорап/bootie) от едно цяло, позволяващо проветривост и фиксиране на ходилото
– излята подметка
– средна подметка (Midsole) от SUPRA FOAM, с форма против набръчкване
– нова за Supra dual-density стелка от EVA
– Придържаща петата чашка
– минималистично брандиране

Supra_pic_01

Ето какво споделя дизайнерът на новия модел Avex, Joseph Ward.

„Вдъхновихме се и взехме няколко ориентира от обувките за бягане с цел да създадем стилни, ниски и удобни кецове за скейтборд. Това е една много лека, дишаща конструкция с укрепвание, където е необходимо и добра устойчивост.“

Представянето на Avex в България, съвпадна с откриването на новия магазин на BLOK, официален вносител на марката, на 6-ти декември 2014. Намира се на ул. „Цар Асен” 20.
Supra_Blok_Opening

Повече за BLOK & SUPRA може да намерите във Facebook/BLOKBOYS.BG, www.blokdistribution.com и SUPRAfootwear.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.