Animal промоция на суитшърти

0
 

Сподели

Shares

Заедно със зимата, в началото на декември, в България се появи и новият магазин на Animal. Той се намира в София – Bulgaria Mall, етаж 2 (до Технополис) и е събрал на едно място почти всички екшън и екстремни спортове.

Animal

Освен култовата британска марка Animal, в магазина са намерили място и Cabrinha, NP Surf, JP Australia, Tona Boards, Ronix, Hyperlite, Dirty Dog и много други. Пълно е с оригинални облекла за сняг, сърф, байк и борд спортове, аксесоари, часовници и технически продукти.

Animal

Повече за магазина на Animal можете да научите от тук.

След откриването на магазина, рязко започнаха и промоциите. Всеки, който си купи суитшърт в момента, може да вземе втори на половин цена.

Изборът на първи, че и на втори суитшърт, няма да е труден, защото магазина в Bulgaria Mall е зареден до дупка с дрехи и аксесоари за новия зимен сезон, част от които са просто перфектни за подаръци.

Animal

Animal е марката на спортния начин на живот и може да се похвали с голям отбор от състезатели във всеки един от нейните основни спортове. Това са сърф, сноуборд, ски, BMX, скейт и Mountain Bike. Всички продукти се пробват, тестват и подобряват от про отбора на Animal за едно наистина невероятно преживяване. Продуктите на Animal включват дрехи, часовници, неопрени, технически връхни дрехи, очила, обувки, аксесоари и други. И ето ги вече тук събрани на едно място, под носа ви.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.