Зимни панталони в действие

0
 

Сподели

Shares

От целия зимен набор екипировка, панталонът e в най-пряк контакт със снега, особено когато снежната покривка е дълбока. Дали ще караме ски и борд в пудра или ще предприемем планински преход, краката първи подлежат на мокрене. Освен здрави обувки, трябва да притежаваме и надеждна дреха до кръста.

Marmot Winter Pants
Снимка: Christian Welermann, Marmot

Marmot представя два висококачествени модела панталони, които ще ви дадат комфорт в снежните изпитания.

Marmot

Mantra Pant

Комбинирайте някое от зимните спортни якета от колекцията на Marmot с панталона Mantra и ще получите безкомпромисна защита на цялото тяло, даваща ви комфорт и спокойствие в преследването на големи снежни склонове или изпробването на нови трикове, където и да сте. Панталоните грабват вниманието с дишащия слой MemBrain®, който осигурява висока пропускливост на влагата навън и в същото време е абсолютно непромокаем навътре. Дизайнът е развиван през годините, за да се постигне перфектна кройка с удобна подплата, функционални джобове и извивки.

Повече за модела на Marmot – Mantra Pant може да видите тук.
Mantra Pant Marmot

Conness Pant

Mоделът Conness e изработен от непромокаема, дишаща и износоустойчива материя MemBrain®, като платът е зашит чрез специална технология на микоршев. Панталонът е създаден да се движите с лекота по всякакъв терен, благодарение на спортната кройка с анатомични зони. Моделът е оборудван с няколко непромокаеми джоба с цип, където може да съхранявате дребни вещи. Вътрешната част на крачола обгръща добре обувката, а ципът в областта на глезените гарантира допълнително пристягане и изолация на крака.

Повече за модела на Marmot – Conness Pant може да видите тук.

Conness Pant Marmot

По-подробна информация за материите на Marmot и използваните технологии може да намерите тук.

Зимният арсенал от топли дрехи можете да намерите в магазин СПОТЧЕТО на ул. Паренсов 12 (в двора на пицария Парма) в София. Работното му време е 12-20 ч. от понеделник до петък и в събота от 11 до 17 ч. Друг вариант да си набавите качествените продукти на Marmot е онлайн магазина Spotcheto.com.

Marmot Winter Pant

Още ревюта за есенно-зимните предложения на Marmot може да прочетете тук.

Ревю за джобното яке PreCip Jacket NanoPro® може да видите тук, както и в www.spotcheto.com.
Ревюта за различни модели ръкавици на Marmot може да прочетете тук.

Marmot

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.