Ултрамаратонът The Hill Ultra с участието на Краси Георгиев

0


Дата на събитието: 05.12.2014

Сподели

Shares

Краси Георгиев ще участва в ново предизвикателство! На 5-ти декември на маратонеца му предстои The Hill Ultra – екстремен тест на физическата и психическата издръжливост.

257 километра, изминати за 48 часа – тичайки! Точно 55 изкачвания и слизания по The Hill, един от най-високите хълмове в Нацонален парк Пийк Дистрикт, разположен в Централна Англия.

Участъкът, по който ще трябва да тичат маратонците, е точно 4,66 километра в двете посоки.

Красимир Георгиев на The hill Ultra
Снимка:thehillultra

The Hill Ultra е изключително тежко изпитание за духа и тялото. Ще бъдат осигурени пунктове с напитки и закуски, а нощно време пътят на бегачите ще бъде маркиран.

Кой е Красимир Георгиев? – Краси е от София, но от 16 години живее в Лондон. Той е запален бегач на дълги разстояния, с участия в над 30 маратона и ултрамаратона по целия свят.

Краси е човекът финиширал успешно шестдневния маратон Marathon des Sables през Сахара, преминал над 230 км през джунглата на Камбоджа, участвал в ултрамаратон със ски и снегоходки из Северния полярен кръг на Скандинавия.

Освен това, Краси се занимава се със спортна диетология и работи във Националния спортен център в Лондон, където се грижи за менюто и диетите на националните отбори на Англия по хандбал, синхронно плуване, американски футбол, футбол, тенис и много други. Част от екипировато му ще бъдат и енергийните барчета – RooBar.

Екипировката на Краси за 48-часовото тичане
Екипировката на Краси за 48-часовото тичане

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.