Animal на един клик разстояние

0


Дата на събитието: 01.12.2014

Сподели

Shares

Култовата британска екшън спорт марка Animal вече може да намерите в официалния за България, онлайн магазин. В него са намерили място оригиналните облекла за сняг, сърф, байк и борд спортове, аксесоари, часовници и технически продукти. Всичко от добре познатия бранд Animal, плюс Cabrinha, NP Surf, JP Australia, Tona Boards, Ronix, Hyperlite, Dirty Dog и много други.

AnimalAnimal е марката на спортния начин на живот и може да се похвали с голям отбор от състезатели във всеки един от нейните основни спортове. Това са сърф, сноуборд, ски, BMX, скейт и Mountain Bike.

Animal

Всички продукти се пробват, тестват и подобряват от про отбора на Animal за едно наистина невероятно преживяване. Продуктите на Animal включват дрехи, часовници, неопрени, технически връхни дрехи, очила, обувки, аксесоари и други.

Animal

Началото на Animal е още през 1987 г. Тогава двама сърфисти, на които наистина им дошло до гуша непрекъснато да губят часовниците си във водата, защото каишките им се разкопчавали или късали при екстремните условия, запретват ръкави и започват да правят нещо ново. Те намират просто решение под формата на велкро лента в каишката на часовника, което слага край на техните проблеми.

Animal

Звучи като клише, но „производство“ в задния двор на къщата на една от майките им, те започват да правят малки количества каишки и да ги продават на приятелите си сърфисти. Със събраните средства плащат за сърф пътувания до далечни дестинации, където двойката продава още повече каишки за финансиране на тяхното бягство и гонене на бурите.

AnimalПростотата и здравината на каишките ги прави подходящи за други спортове като уиндсърфинг, кайт и уейк борд, сноуборд, скейтборд и планинско колоездене. Първо и преди всичко функционален продукт и изработка, каишките се превръщат в успех и така се ражда Animal. Не след дълго Animal започва да прави спортни часовници.

 

 

Animal

Вижте всички атрактивни предложения и най-новите тенденции в света на екшън спортове в офицалния онлайн магазин на Animal за България, a за актуални новини следете страницата им във Фейсбуук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.