Втора национална среща на велосипедните организации

0


Дата на събитието: 29.11.2014

Сподели

Shares

Проект велоеволюция

Проектът „Национална велосипедна мрежа“, организиран от „Велоеволюция“, ще завърши с Втора национална среща на велосипедните организации.

Финалът ще бъде на 29 ноември 2014 ч. в Зелената Къща на ул. „6-ти септември“ № 22а в София. Домакини са Fix&Ride, а началото е в 10:30 часа.

Темите на срещата са работата на проект “Национална велосипедна мрежа”, както и светлото велосипедно бъдеще през 2015 година.

Срещата ще бъде втора поред за тази година. На едно място ще се съберат велосипедни организации от цялата страна. Интересен елемент от събитието ще бъде демонстрация на онлайн инструментите за комуникация, които се използват в мрежата.

Организациите, които не успеят „физически“ да присъстват на срещата ще могат да се включат в дискусията чрез стрийминг канал.

В рамките на 16 месеца „Националната велосипедна мрежа“ извървя дълъг път. За първи път в страната се създаде организация, която да обединява велосипедни сдружения и клубове и която да работи изцяло в посока развитие на велосипедизма в България.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.