Ски филмът „The Recruitment“ идва в София

0


Дата на събитието: 28.11.2014

Сподели

Shares

The Recruitmen

Един от най-очакваните ски филми за тази година идва в София на 28-ми ноември в Дома на киното. Премиерата на „The Recruitment“ ще ни зареди и надъха за зима пълна със свободен дух и свободни ски.

Филмът е първият голям проект на младото ски общество Super Proof, създадено от легендарния скиор Sean Pettit. Той е отличен с награда за най-добър монтаж на Международния филмов фестивал за свободни ски за 2014.

The Recruitmen

Режисьорът на Leigh Powis представя фрийрайд ските през очите на скиори като Joe Schuster, Calum Pettit, Max Hill и, разбира се, Sean Pettit по един коренно различен начин. Продукцията е различна от всичко показвано досега, съчетавайки иновативен сценарий, холивудска обработка и разбира се голям брой ски кадри.

The Recruitmen

Прожекцията на 28 ноември 2014 (петък) в Дом на киното, София ще бъде премиера на филма за Европа. Началото е в 20:30 ч., а цената на билета 7 лв. След прожекцията ски емоциите ще се прехвърлят в бар „Ескобар“, където ще има парти посветено на филма.

Филмът ще можем да видим благодарение на Plikdays – организация, чиято цел е да отразява и разпространява алтернативните спортове, живота сред природата и цели да развие тази култура в България. Очакваме тепърва да научваме повече за тях и инициативите им, особено през задаващия се зимен сезон.

360° е медиен партньор на премиерата на „The Recruitment“.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.