С 3ски по-добре от 2 ски

0
 

Сподели

Shares

3ски

3ски, 2, 1, старт!

Има хора максималисти, хора екстремисти, всякакви. Ако се причислявате към първите две породи, сигурно и вас не ви свърта на едно място и все се чудите каква дивотия да измислите и направите. И когато падне сняг зимъзка, ако едната ска, т.е. борд, ви се стори малко, двете ски също, минете на три! Просто е, но не е за прости хора.

3ски

Произведението, което се движи на три ски, може да се нарече ски-байк, а може и уред за удоволствия. То е 1+2= 3ски-байк и си е лично предизвикателство за каране. Спускането не е от значение, ако не знаете какво е да се пуснеш на 3ски-байк. Никой не се е научил от първия ден и това му е чарът.

3ски

Заниманието може да се практикува с борд обувки или ски обувки, поставени на мини ски (за първи път ще управлявате 4 ски). Най-важното е да сте ентусиазирани и адренализирани. Ски-байкът определено е спорт с настроение. Изненадващо лесно за управление и дрифтене, за да стане спускането чутовно.

Сняг + Велосипед = 3ски

Повече за 3ски можете да научите от Scoot. На сайта им ще разберете как можете сами да си направите 3ски байк или да го поръчате от тях. Както казват и от Scoot – „Внимавайте! 3ски е революция!“. Ако искате да се убедите с oчите си, вижте и тяхното видео:

И ако се чудите откъде се взе тази дивотия, имайте предвид, че първите данни за скибайка, известен още като сноубайк и скибоб, са от преди цял век и половина. През 50-те години на 19 век сноубайкът се използвал напълно практически – като средство за зимен транспорт. Тогава той бил доста голям като размери, с тежка дървена рамка. Повече за историята му можете да научите тук.

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.