Концерт по случай 10 години „Дни на предизвикателствата“

0


Дата на събитието: 04.12.2014

Сподели

Shares

Концерт закрива Дните на предизвикателствата

„Дни на предисвикателствата“ 2014 – това е най-големият български фестивал за екстремни спортове, туризъм и екология. Тази година той навършва 10 години!

По този повод клуб Mixtape 5 отваря вратите си за един концерт, който да закрие фестивала! Събитие, оставило своя траен отпечатък върху света на екстремните спортове, екологията и туризма у нас.

Кога: 4 декември, 21:30 ч.
Къде: Mixtape 5

Три изключителни музикални проекта ще забият на вълните на фънк, ска и експерименталните бийтове. RockaShock, VoxBox и Меtaфоrmoza – непосредствено след края на официалната програма между 2 и 4 декември в аула „Максима“ на УАСГ.

Точно в 21:30 ч. всички приключенци, жадни за още незабравими преживявания, ще имат възможност да раздвижат адреналина и на дансинга след изпълнените с емоции фестивални дни.

За всеки, който има тридневен билет за „Дните“, входът ще бъде свободен! За останалите билетът ще е 7 лв. на предварителна продажба от Ticketlogic.bg и 10 лв. на място.

Меtaфоrmoза (Music Clinic Records) ще открият вечерта. Те са фънк-джаз проект от световна величина, включващ популярни музиканти със сериозен опит както на българска, така и на международна сцена.

След тях сцената превземат VoxBox (BigBanda) – 100% вокално дуо, съставено от младата бийтбокс легенда Skiller и експерименталния вокалист Павел Терзийски.

Публиката ще бъде неусетно увлечена в бурни танци от рокстеди-ска бандата RockAshock, чрез която всеки от присъстващите ще може да вкуси от автентичния звук и енергия на музиката, изключително характерна за Ямайка.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.