По следите на вятъра с бъги край Сливен

0
 

Сподели

Shares

Преди време ви запознахме с една любопитна разновидност на вятърните спортове – бъги кайтингът. Сега ви представяме едно интересно видео на група ентусиасти, търсещи силните усещания с този спорт. Видеото е заснето на едно от най-ветровотите места в България – района на гр. Сливен. Кайтистите видимо се забавляват като показват и завидно майсторство. Максималната достигната скорост на триколките по време на сесията е почти 50 км/ч. Екстравагантното занимание буди любопитството и на местните хора.

Ето и два модела на крила от следващо поколение, чийто избор може да донесе незабравими моменти, на всички които търсят скоростта и енергията на вятъра, независимо от нивото на умение.

Untitled_low

Моделът HQ Rush 4 Pro – 300 R2F е притежава надеждна конструкция, плавни и стабилни летателни характеристики и се държи чудесно при слаб вятър. Диапазонът на скорост на вятъра е от 8-45 km/h.

Повече за модела HQ Rush 4 Pro – 300 R2F може да намерите тук.

hq-rush-4-pro-all-3_1_low

Солидният дизайнът на крилото HQ Symphony Pro 1.3 Rainbow осигурява стабилност във въздуха, без крилото да се огъва от по-силните пориви на вятъра. Големите по размер разноводности на модела могат да осигурят впечатляваща мощ на теглене, така че бъдете готови да легнете добре назад и да държите здраво.

Повече за модела HQ Symphony Pro 1.3 Rainbow може да намерите тук.

hq-symphony-pro-1-3-rainbow-picture-2_low

Ако това видео ви е заредило с емоция и сте готови да опитате, на kitebg.com може да научите повече за моделите крила и бъгита, или да се консултирате с тях относно най-подходящия за вас избор.

Още за бъги кайтинга може да прочетете тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.