Бреветно колоездачно подбалканско каране

0


Дата на събитието: 08.11.2014

Сподели

Shares
Сдружение "Велоразходка"
Снимка: Сдружение „Велоразходка“

На 8-ми ноември се очаква истинско изпитание за шосейните колоездачи. Ударно, маратонско каране от София до Казанлък и обратно. Километрите, които ще се навъртят са 195, а денивелацията голяма.

Началото на подбалканското каране е в 7 сутринта на 8-ми ноември от езерото Ариана в София. Връщането обратно е планирано да бъде в около 20 ч. в неделя привечер с влак от Казанлък. Теренът, както сигурно е ясно, е асфалтов и затова най-подходящ е шосейният велосипед. Степента на трудност е пета.

Организаторите от Сдружение „Велоразходка“ приканват всички участници да имат КАСКА, резервна гума и отразителна жилетка. Светлини също ще трябват, защото ще се кара и по тъмно.

Маршрутът е тежък и наистина ще се кара в рамките на бреветно време – 13 часа.

Прогнозите не обещават сухо време, но пък и не са плашещи. Вечерта нощувка е на квартира.

8-9.11.2014
София-Казанлък
Карта с профил
Времето
Организатор: Сдружение „Велоразходка“, тел.: 0889414471
Декларация за участие (попълва се от нови участници)
Такса участие: Няма

Сдружение "Велоразходка"
Снимка: Сдружение „Велоразходка“

Бреветите са любителски маратонски колоездачни изпитания по шосе. Участниците изминават дадена дистанция за определено максимално време (в случая 13 часа). Бреветите не са състезания и не се отчита реда на пристигане на колоездачите, а дали са успели да покрият времето и разстоянието. Максималното време се изчислява за средна скорост 15 км/час, като са включени и почивките.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.