Да заснемеш най-опасната пътека в света

0
 

Сподели

Shares

Как се снима най-опасната пътека в света? Със сигурност екстремно! Ако имате дори минимални съмнения, вижте видеото „El Caminito del Rey – behind the scenes“. То, както и самото филмче за Ел Каминито Дел Рей, са заснети от Стоил Димитров и компания от Beardfrost Productions.

„Разходката“ по Ел Каминито Дел Рей е заснета за рекламен клип на Five Ten и вече е видяна от над 100 000 човека в интернет.

Видеото на Five Ten, направено от Beardfrost Productions можете да видите тук.

Стоил Димитров: „Видеото, което снимахме за Five Ten, събра над 110 000 гледания! Супер щастливи сме, че толкова много хора са се вдъхновили от проекта ни „El Caminito Del Rey“. Затова направихме това кратко Behind the Scenes видео, за да споделим с вас емоцията, която изпитахме на това невероятно място.“

Марина Михайлова от Beardfrost Productions: „Как се снима трек по отвесни скали в един от най-опасните маршрути в света? С много желание и ентусиазъм.“

Ел Каминито дел Рей

Ел Каминито дел Рей в Малага, Испания, носи славата на най-опасната пътека в света. Тя се намира в дълбок каньон с отвесни скали. На повечето места е широка около метър и е на 300 м над реката. Еднометровата широчина обаче е много относителна, защото на места буквално се върви по метална релса и надупчен бетон. Ако искате екстремна разходка, това е мястото!

Още за гледане онлайн от Beardfrost Productions:
Видео на Beardfrost Productions в EpicTV
Байк видеото „QUАRRY“
Лонгборд с Мартин Раднев от Витоша
„Хижа“
„Изгубената зима“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.