Открийте севера в комфорт и удобство

0
 

Сподели

Shares

Търсенето на севера вече не е път към неизвестното. Красиви пейзажи, остри, сияйни върхове и леки пориви на вятъра. Северът открива своето лице.

NORTHFINDER е марка, която не налага ограничения. Това е естественият избор и свободата на личността. Разнородните колекции комбинират младежка непреклонност и зряла елегантност, достъпност и превъзходно качество. Масовата популярност, докосната от добрия вкус при изработката и малките детайли, придават нотка на индивидуалност.

Untitled111

Инициалите NF обвиняват три ключови направления New Face, New Feeling и New Fantasy. Това са и основните концепции, които тласкат компанията напред – въвеждането на нови технологии и практически подобрения на дрехите, осигуряване на комфорт и свобода в спортните изживявания, създаването на нови идеи за дизайн и направата на облеклата.

NORTHFINDER

Eдин от предтавителите на богатата колекция облекла Northfinder e oлекотеното туристическо яке CERNAY. Дрехата се характеризира с Imitation Down 3D толпоизолационен слой, състоящ се от синтетични влакна. Уникалната технология имитира и има сходни свойства на пух/перушина.

Параметри

• Водоотблъскваща и ветроустойчива материя
• YKK ципове
• Светлоотразително лого
• Качулка
• Два странични джоба
• Състав: 100% полиамид

Повече информация за модела Cernay може да откриете тук

Всички продукти на NORTHFINDER може да намерите в магазините на Sport Depot

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.