Про-тата, които разцепват снега

0
 

Сподели

Shares

Травис Райс, Джон Джаксън, Крис Дейвънпорт и Линдзи Дайър разцепват снега, спускайки се от върха и провирайки се измежду скални и ледени образувания. Вижте този кратък снежен филм заснет в Андите – една от най-мащабните планински вериги в света събрала в себе си някои от най-високите върхове на планетата.

След като гледате клипчето, ще ви се прииска да изкачите най-близкия заснежен връх и да се полетите оттам. Четиримата ентусиасти, които помитат преспите, са истински про-та.

Травис Райс
Снимка: quiksilver

Травис Райс е професионален сноубордист, номер 13 в списъка на списание Snowboarder за 20-те най-влиятелни сноубордисти за последните 20 години.

Джон Джаксън
Снимка: Ред Бул

Джон Джаксън е фрийрайд сноубордист, атлет на Ред Бул. В този филм показва и други умения – свири прекрасно на флейта на върха на Андите, преди да се спуснат шеметно по склона.

Chris Davenport
Снимка: earlyups

Крис Дейвънпорт е двукратен световен шампион по ски и има много първи спускания зад гърба си. Той е участвал в над 30 ски филма на Уорън Милър и Matchstick Productions.

Lynsey Dyer
Снимка: lynseydyer.wordpress .com

Линдзи Дайър е фрийстайл скиор. Тя е първата жена на корицата на Freeskier Magazine, има спечелени състезания зад гърба си, участва в различни продукции както и е водила няколко предавания по телевизията на ски-теми.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.