High Thrillz 01 с участието на Dub Pistols

4


Дата на събитието: 30.04.2010

Сподели

Shares

Списание 360° ви кани да станете част от една необикновена петъчна вечер, в която екстремните спортове и парти-забавлението ще се случват паралелно в пространството на клуб ESCAPE.

Dub Pistols @ High Thrillz - 30.04.2010 / club Escape

На 30 април в столичния клуб ESCAPE ви очаква нещо повече от поредната петък парти вечер. Едно изживяване на съвсем ново ниво – ще съчетаем яката музика, яките спортове и яките филми, за да вдигнем нивото на адреналина на макс и да презаредим батериите с позитивни емоции! Защото животът се случва тук и сега и искаме да го изживеем възможно най-пълноценно!

И за да подкрепим думите с реални факти, ето и акцентите – за да сте сигурни, че това, което ще се случи на 30 Aприл, наистина заслужава присъствието ви.

DUB PISTOLS

Едни от най-популярните имена на английската big beat/electro сцена ще бъдат представени с DJ сет на Barry Ashworth, основателят на групата. Това ще е първото му гостуване в България, и не се съмняваме, че ще ни зареди с много лятно и приповдигнато настороение в нощта на 30 април. DUB PISTOLS са успели да затвърдят името си в продължение на годините, в които ни радват с уникалния си звук. Съчетаващ хип-хоп, дъб, брейкбийт, ска, пънк рок и електро, характерният им стил надскача всякакви граници и винаги има нещо ново, с което да ни зарадва и впечатли. Дискографията им започва с първия им албум “Point Blank”, издаден през 1998 година за Concrete records, през “LOCAL SUPPORT
Dj Stoyan feat. Pavel / myspace.com/djstoyan and myspace.com/tripaf
Emil Prize /myspace.com/emilprize/
Nicolas /myspace.com/djnicolasbg/

VISUALS
Phormatik Visual Lab / www.phormatik.org

ACTION SECTION
В първото издание на HIGH THRILLZ освен качествана музика и много танци, ви очакват и демонстрации на два особено актуални градски екстремни спортове – BMX flatland и слаклайн. Дали ще предпочетете да сте част от публиката, или ще се пробвате да се включите – зависи само от вас! Демонстрациите ще се извършват от едни от най-добрите, така че абсолютно на живо ни очакват впечатляващи трикове и майсторски изпълнения.

BMX FlatLand
Фрийстайл разновидност на BMX, с особено впечатляващи трикове, за които райдърите балансират с колелото в най-невероятни позиции.

SLACKLINE Park
Балансиране върху натегната, но динамична лента, върху която се правят различни номера от ходене, до обръщане, скоци, превъртания, градуси, салта.

EXTREME VIDEOS
За да качим адреналина още повече, на плазмите в клуба непрекъснато ще се въртят екстремни видеоклипове, подсигурени от EXTREME CHANNEL.

Предварителна продажба на билетите за партито ще се извършва в мрежата на Ticketstream – www.ticketstream.bg на цена от 14 лв. На входа цената ще е 17 лв.

Начален час на партито – 23:00 ч.

Идеята на HIGH THRILLZ е да е регулярно събитие, което всеки път да предлага нови музикални участия и демонстрации на различни екстремни спортове. Следващото издание ще е на 29ти май, когато гост ще е SKEEWIFF.

Сподели

Shares

4 КОМЕНТАРИ

  1. supeeeeeeer, Tam sme zadaljitelno :-D shte e varhovnoooooooo

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.