10 години „Дни на предизвикателствата“

0
 

Сподели

Shares

ama-dablam-himalaya-mountains

„Дни на предисвикателствата“ – най-големият български фестивал за екстремни спортове, туризъм и екология. Тази година той навършва 10 години!

„Дните“ ще се проведат между 2-ри и 4-ти декември в аула „Максима“ на УАСГ. Едни от акцентите на програмата са специалните гости, които са поканени. А именно най-атрактивният в момента алпинист, бейс джъмпър и приключенец на световно ниво – британецът Лео Холдинг и българската гордост Боян Петров, прочул се с рекордното изкачване на три осемхилядни върха без кислородна маска за 90 дни.

bojan-petrov

Тази година се очаква събитието да събере над 2500 човека. Тридневната програма е изпълнена с множество документални филмови премиери, презентации, лекции и дискусии, отразяващи най-високите постижения в аутдоор спортовете и приключенията в световен мащаб, както и обществени значими практики в опазването на природата у нас. Пълната програма ще излезе съвсем скоро.

Вижте някои от акцентите тук.

Отбелязването на 10-годишнината на „Дни на предизвикателствата“ ще започне още през ноември: в рамките на четири поредни седмици през месеца ще се провеждат подгряващи партита с DJ сет и прожекции на най-добрите филми от предишни издания на фестивала. За присъстващите са предвидени много награди, а датите и заглавията ще бъдат обявявани във фейсбук каналите на “Дните“ и 360mag.

leo-loulding

Каузите са същностна характеристика на „Дни на предизвикателствата“. Традиционният фотоконкурс тази година е част от кампанията „Професия хижар“. Желаещите да се включат могат да го направят в две категории „Балканът крие своите тайни“ и „Хора от планината“ до 30 ноември. Както винаги, публиката ще определи чрез гласуване носителя на голямата награда – велосипед RAM HT.TWO29 2.3.

THELASTGREAT-CLIMB

Тридневни билети за „Дни на предизвикателствата“ могат да бъдат закупени на специална цена 17 лв. от магазини „Стената“. При закупуване онлайн в мрежата на Ticketlogic стойността им е 20 лв., както и на касите в магазини „На тъмно“, „Fastpay”, книжарници „Booktrading”, “Office 1 Superstore” в цялата страна. Еднодневни билети по 10 лв. за трите дни ще могат да бъдат намерени на място.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.