Вертикална арт инсталация в Рио

0
 

Сподели

Shares

Как можем да разнообразим скучните жилищни фасади? Като ги превърнем в цветни стени за катерене например!

living_wall_11

Двамата братя Тиаго и Габриел Примо, от Бразилия, са направили нещо повече. Те са изнесли мебелите си навън, закачени на стената. По този начин по цял ден могат да си висят на въздух, но обзаведени. В дома си. Те си имат легло, хамак, завеси, рафтове. Използват тоалетната на близкото си ателие. И двамата са художници и артисти.

living_wall_03

Братята буквално живеят на стената на сградата. Най-трудното за тях е дъжда и песните на пияните, пресичащи улиците на Рио де Жанейро. Техният проект е предизвикателство към идеите на хората за това как трябва да изглежда мястото, където живеят. Също е и провокация към хората, които минават по улицата.

living_wall_05

Използвайки екипировка за катерене, те спокойно се „разхождат“ из малката си външна стая. Обзаведена с грамофон и дори саксия с цвете.

living_wall_08

Изглежда сякаш им е доста удобно. Не е трудно фасадите да се префасонират на стени за катерене. Естествено, мебелировката е бонус. По този начин пространството се използва оптимално. Какво по-хубаво от стена за катерене на гърба на блока ти!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.