GoPro HERO4 – скок нагоре във видео заснемането

0
 

Сподели

Shares

На 29 септември компанията, която направи възможно улавянето на неповторими видео моменти, представи новата серия екшън камери – GoPro HERO4. Спечелилата награда Emmy® технология на заснемане, GoPro вдига високо летвата като поставя значително подобрени техническите параметри, като видео запис в 4K30(fps), 2.7K50(fps) и 1080p120(fps) (Black) и вграден сензорен дисплей (Silver), за да позволи на потребителите още по-лесно да снимат действията си и да споделят впечатляващи кадри с професионално качество от техните любими занимания.

Untitled-1_600

Моделът HERO4 Black е два пъти по-мощен от своя предшественик и сега снима видео в кино стандарт – 4К при 30 кадъра в секунда (fps), 2.7K при 50 кадъра в секунда и 1080p с невероятните 120 кадъра в секунда, премахващи ефекта „rolling shutter”. HERO4 Black също така има изцяло нова система за аудио, която записва звук с два пъти по-добър динамичен обхват от предишните модели. Допълнителни подобрения са качеството на картината, снимките при слаба светлина, възможността за маркиране на важни моменти в картината и улеснена работа с потребителския интерфейс, който позволява лесен и бързо достъп до основните функции. Просто казано, HERO4 Black е най-съвършеният продукт, който екипът на GoPro е постигал досега.

Hero4Silver_Cluster_01[5]_600

Моделът HERO4 Silver предоставя същото перфектно качество на картината като HERO4 Black, но без някои от професионалните режими, като 4K30, 2.7K50 и 1080p120. HERO4 Silver обаче включва брилянтен, вграден, сензорен екран, за тези които искат повече удобство.

HERO4 Black– технически параметри
• Ултра HD видео картина 4K при 30 fps. Възможност за извличане на снимки от всеки кадър в резолюция 8.3 MP
• По-бърза при висока резолюция – 2.7K при 50 fps и 1080p при 120 fps
• Снимки в резолюция 12 MP, при скорост от 30 fps.
• Подобрен потребителски интерфейс с бърз достъп до основните функции.
• 50% по-бързия Wi-Fi интерфейс комбиниран с Bluetooth® подобрява работата с мобилното приложение GoPro App.
• Цена oт 939 лв.

HERO4 Silver – технически параметри
• Вграден екран с брилянтно изображение, който позволява лесен контрол по време на снимки и преглеждане на заснетите материали.
• Видео с професионално качество – 2.7K при 30 fps, 1080p при 60 fps и 720p при 120 fps.
• Снимки в резолюция 12 MP, при скорост от 30 fps.
• 50% по-бързия Wi-Fi интерфейс комбиниран с Bluetooth® подобрява работата с мобилното приложение GoPro App.
• Цена oт 739 лв.

Ето какво споделя и основателят на GoPro: “През последните 12 години нашата страст беше да позволим на хората да снимат лесно и удобно незабравими кадри с професионално качество, докато практикуват любимите си дейности. Тази страст ни доведе до началото на нашия най-амбициозен дизайнерски и инженерен проект досега. Резултатът е ненадминатото ни постижение GoPro – HERO4 Black. Нямаме търпение да видим това, което светът ще запечата с него.”

Новата HERO4 линия ще бъде налична от 5-ти октомври на GoPro.com и при избрани търговци от цял свят. За повече информация, посетете сайта на представителя на GoPro за България XCoSports.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.