GoPro HERO4 – скок нагоре във видео заснемането

 
0

Сподели

0Shares
0 0 0

На 29 септември компанията, която направи възможно улавянето на неповторими видео моменти, представи новата серия екшън камери – GoPro HERO4. Спечелилата награда Emmy® технология на заснемане, GoPro вдига високо летвата като поставя значително подобрени техническите параметри, като видео запис в 4K30(fps), 2.7K50(fps) и 1080p120(fps) (Black) и вграден сензорен дисплей (Silver), за да позволи на потребителите още по-лесно да снимат действията си и да споделят впечатляващи кадри с професионално качество от техните любими занимания.

Untitled-1_600

Моделът HERO4 Black е два пъти по-мощен от своя предшественик и сега снима видео в кино стандарт – 4К при 30 кадъра в секунда (fps), 2.7K при 50 кадъра в секунда и 1080p с невероятните 120 кадъра в секунда, премахващи ефекта „rolling shutter”. HERO4 Black също така има изцяло нова система за аудио, която записва звук с два пъти по-добър динамичен обхват от предишните модели. Допълнителни подобрения са качеството на картината, снимките при слаба светлина, възможността за маркиране на важни моменти в картината и улеснена работа с потребителския интерфейс, който позволява лесен и бързо достъп до основните функции. Просто казано, HERO4 Black е най-съвършеният продукт, който екипът на GoPro е постигал досега.

Hero4Silver_Cluster_01[5]_600

Моделът HERO4 Silver предоставя същото перфектно качество на картината като HERO4 Black, но без някои от професионалните режими, като 4K30, 2.7K50 и 1080p120. HERO4 Silver обаче включва брилянтен, вграден, сензорен екран, за тези които искат повече удобство.

HERO4 Black– технически параметри
• Ултра HD видео картина 4K при 30 fps. Възможност за извличане на снимки от всеки кадър в резолюция 8.3 MP
• По-бърза при висока резолюция – 2.7K при 50 fps и 1080p при 120 fps
• Снимки в резолюция 12 MP, при скорост от 30 fps.
• Подобрен потребителски интерфейс с бърз достъп до основните функции.
• 50% по-бързия Wi-Fi интерфейс комбиниран с Bluetooth® подобрява работата с мобилното приложение GoPro App.
• Цена oт 939 лв.

HERO4 Silver – технически параметри
• Вграден екран с брилянтно изображение, който позволява лесен контрол по време на снимки и преглеждане на заснетите материали.
• Видео с професионално качество – 2.7K при 30 fps, 1080p при 60 fps и 720p при 120 fps.
• Снимки в резолюция 12 MP, при скорост от 30 fps.
• 50% по-бързия Wi-Fi интерфейс комбиниран с Bluetooth® подобрява работата с мобилното приложение GoPro App.
• Цена oт 739 лв.

Ето какво споделя и основателят на GoPro: “През последните 12 години нашата страст беше да позволим на хората да снимат лесно и удобно незабравими кадри с професионално качество, докато практикуват любимите си дейности. Тази страст ни доведе до началото на нашия най-амбициозен дизайнерски и инженерен проект досега. Резултатът е ненадминатото ни постижение GoPro – HERO4 Black. Нямаме търпение да видим това, което светът ще запечата с него.”

Новата HERO4 линия ще бъде налична от 5-ти октомври на GoPro.com и при избрани търговци от цял свят. За повече информация, посетете сайта на представителя на GoPro за България XCoSports.

Сподели

0Shares
0 0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.