Плетен паракорд колан Комбо Рактрак – оръжие за оцеляване

0
 

Сподели

Shares

Много често, по време на поход в дивата природа, дори и добре екипирани, установяваме, че сме забравил нещо дребно, но от голямо значение за нашия комфорт и оцеляване. Било то парче прусек, карабинер, игла и конец, ластичен бинт, дори връзки за обувки. Понякога пък са ни нужни подръчни средства за направата на импровизиран бивак, дреболии като закачалки, простор или помощни средства при риболов. Колкото и да е предвидлив човек, никога не знае, какви изненади ще му поднесе ландшафтът и каква нужда ще го връхлети. Съществува средство, което обединява редица полезни атрибути и е просто едно допълнение към облеклото ви.

Kolan_000

Плетеният паракорд колан Комбо Рактрак е истински сървайвал кит. Наглед семпъл и стилен, коланът, крие в себе си богат арсенал от функции. Даваме малък пример, за какво може да послужи това плетено шарено чудо и оставяме още идеи за приложения на вашата фантазия и изобретателност.

– построяване на подслон
– закачване на извън габаритен багаж при път
– закачване на храна на високо
– шиене и поправки
– лов и риболов
– запалване на огън
– направа на дръжки, ръкохватки
– турникет
– шина при счупване,
– пристягане при навяхване
– носилка

Kolan_001

Паракорд тактически колан Комбо Рактрак е направен с цел да събира максимална полезна дължина паракорд 550 и при частично разплитане да не се нарушава цялостта на изделието. Коланът разполага с парче парашутна корда, като акцент в средата, с дължина от 10 м. Това дава значително удобство и бързина преди да се наложи да разплитате целия. Моделът плетка е изключително практичен и пасва на всеки и на всичко. Нейното леко пружиниране придава комфорт и сигурност при носене. Повече за плетеният колан „Комбо Рактрак“ можете да научите от тук.

Още интересни, мултифункционални продукти от Спасителна екипировка можете да намерите тук.

Всички продукти на Спасителна екипировка са ръчно изплетени, с гаранция за качество. Парашутната корда (US Paracord 550 type 3) е направена по военен стандарт и е произведена в САЩ. Изключително здрава и лека, след разплитането й може да я използвате за какво ли не – лов, риболов, първа помощ, строене на подслон и т.н.

Повече за различните продукти Спасителна екипировка, материалите, употребата и индивидуални поръчки – на spasitelnaekipirovka.com или на 0988 940837.

Още продукти на Спасителна екипировка:
Сървайвър колан
Кучешки повод
Ключодържател – комплект за оцеляване
Гривна за сървайвъри „Рактрак Верига“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.