CRAFT: Принципи в обличането

0
 

Сподели

Shares

Как да се облечете възможно най-оптимално така, че да съхраните топлината на тялото?

Три слойна система

ПЪРВИ СЛОЙ – вътрешна екипировка
Основен слой, който ефикасно транспортира влагата далеч от тялото и я разпределя към външната част от дрехите, където тя или се изпарява, или преминава към следващия слой. За оптимална тренировка и комфорт вътрешната екипировка се носи под горните слоеве, без значение какви са условията на времето.

ВТОРИ СЛОЙ – средна екипировка
Вторият слой осигурява изолация и топлина, като транспортира влагата и излишната топлина към следващия слой или към заобикалящата среда. Когато термометърът пълзи надолу, този слой ви дава възможност да задържате ценната телесна топлина, без да намалявате вашата свобода на движение.

ТРЕТИ СЛОЙ – външна екипировка
Третият най-външен слой е вашият щит срещу природните стихии и ви осигурява комфорт при всякакви условия. Излизащ извън законите на логиката, този слой ви предпазва от дъжд, вятър и студ и в същото време освобождава излишната топлина и влага от по-долните слоеве.

CRAFT принципът
От 1977 до днес участваме активно в проучването и развитието на свойства като вентилация и разпространение на влагата при различни материи. Плодът на тези усилия е принципът на Craft, нашият начин да предоставим функционално облекло за тренировки и състезания, което осигурява най-добър телесен микроклимат (състоянията на температурата и влагата в най-голяма близост до тялото) за оптимална тренировка.

ACTIVE
Ако сте посветен крос-кънтри скиор, скиор алпийски стил, бягате или сте хокеист, то със сигурност ще се впечатлите от серията Active. Поддържа ви сухи и свежи по време на интензивни натоварвания в добри и лоши метеорологични условия.
Колекцията разполага и с Active Windstopper® за ветровито време.
Характеристики:
– еластична материя за оптимална свобода на движенията
– много лека
– не задържа миризми

PRO WARM
Когато навън е студено, а ви се иска да походите, поплавате, да покарате ски или да ловите риба, облечете Pro Warm за допълнителна топлина и комфорт.
Характеристики:
– климатичните зони поддържат тялото сухо и топло, където най-много ви е необходимо.
– леко
– не задържа миризми

Забележка: Описаните спортове и дейности са само примери. Колекцията може да се използва за широк кръг от други дейности.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.