Звездата от „Динамо: Невероятни магии” се среща с 10 български фена

0


Дата на събитието: 28.09.2014

Сподели

Shares

Discovery_Channel_Dynamo_Meet_Greet_Bulgaria_1

10 българи ще имат възможността да се срещнат на живо с най-изумителния илюзионист от Великобритания. Става дума за Динамо, определян като най-невероятният британски магьосник през последните десетилетия. Той изумява публиката с ловкостта си и микса от мащабни магии и новаторски улични номера.

Discovery Channel дава възможност на своите фенове да се насладят на лична срещна с „Краля на магията”. Всеки има шанс да види номерата на любимия си илюзионист на живо, ако вземе участие в играта на страницата на Discovery Networks Bulgaria във Фейсбук.

Discovery_Channel_Dynamo_4

Състезанието започва на 15-и септември и ще продължи до 28-и септември на страницата Discovery Networks Bulgaria.

Участниците ще трябва да събират магически кодове, скрити на различни места и в интернет, и извън него. В края на играта 10-те победители ще бъдат изтеглени на томболен принцип и ще се срещнат с Динамо на специално събитие в Букурещ на 9-и октомври. „Колкото повече кодове съберете, толкова по-голям е шансът ви да сте сред големите късметлии.“, споделиха от Discovery Channel.

Discovery_Channel_Magic_Logo

Четвъртият сезон на „Динамо: Невероятни магии” следва Динамо, докато той пътува до Лос Анжелис, Сан Франсиско, Париж и за пръв път до Индия, преди да се отправи отново към Лондон, където е започнала и историята му. От поп звезди до актьори и случайни минувачи, магията на Динамо заразява всички, които се докоснат до нея. Епизодите включват участието на знаменитости като музикантите от Coldplay, Сам Смит, One Direction и звездата на Боливуд Ифран Кан. Илюзионистът ще отведе зрителите на незабравимо магическо пътуване, което ще впечатли дори най-предубедените.

„Динамо: Невероятни магии” започва излъчването си по Discovery Channel през 2011 г. В момента е едно от най-любимите предавания на феновете на телевизията. С всеки следващ сезон то става все по-гледано и в България. В сравнение с 2013 г., Discovery Channel Bulgaria отбелязва ръст от 29% през 2014 г. в рейтинга на „Динамо: Невероятни магии“.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.